Головна » 2019 » Січень » 2 » Річний звіт ректора: підсумки і перспективи
16:05
Річний звіт ректора: підсумки і перспективи

27 грудня у Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка відбулися збори трудового колективу з порядком денним: «Підсумки діяльності закладу вищої освіти за 2018 рік та завдання на майбутній рік», на яких ректор, Олександр Нанка, виступив зі звітом про навчальну, наукову, виховної, адміністративно-господарську і фінансову діяльності ХНТУСГ.

Свою доповідь Олександр Володимирович розпочав із висловлення подяки всьому колективу ЗВО за злагоджену роботу протягом всього року. Вона дозволила досягти намічених цілей за звітний період.

- Головний підсумок року, що минає - не дивлячись на дуже складну економічну та політичну ситуацію в країні, університет стабільно працював і підтверджував свої лідируючі позиції в різних рейтингах, - зазначив Олександр Нанка.

Також на заході всі бажаючі співробітники і студенти мали змогу висловити свої пропозиції з питань на порядку денному.

Наприкінці заходу, ректор ХНТУСГ привітав всіх присутніх з наступаючим Новим роком і підсумував: «Завжди є до чого прагнути, удосконалюючи свою діяльність! І в новому 2019 року ми продовжимо рух до намічених цілей. Але для їх досягнення необхідні зусилля кожного з вас!»

 

 

Переглядів: 391 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: