Головна » 2014 » Жовтень » 31 » РОБОТА З МАГІСТРАМИ
05:55
РОБОТА З МАГІСТРАМИ

Практичне застосування знань магістрантами з дисципліни «Організація бухгалтерського обліку»

Вивчення навчальних дисциплін студентами спеціальності «Облік і аудит» полягає не лише в теоретичному підході до освоєння облікових дисциплін, але й в практичному застосуванні набутих знань при вивченні системи облікових навчальних предметів.

Зокрема, магістранти І курсу спеціальності «Облік і аудит» при вивченні дисципліни «Організація бухгалтерського обліку» (викладач – к.е.н., доцент кафедри обліку та аудиту Поливана Людмила Анатоліївна) на основі набутих знань з основних облікових дисциплін в ході практичних занять розробляють методичні рекомендації щодо організації бухгалтерського обліку у відповідних підприємствах. Впродовж чотирьох років навчання студенти суцільно та глибоко пізнають систему ведення бухгалтерського обліку в базах практик, визначають основні переваги та недоліки. Такі накопичені дані є основою для розробки удосконалень з основних питань організації обліку в процесі вивчення дисципліни «Організація бухгалтерського обліку». Магістранти під керівництвом викладача самостійно розробляють внутрішньо-нормативні документи з питань ведення бухгалтерського обліку на основні останніх нововведень, а наприкінці вивчення дисципліни надають у відповідні господарства власно розроблені документи на розгляд та затвердження. Як правило, бухгалтерські служби підприємств ознайомлюються з наданими рекомендаціями та приймають їх за основу для подальшої обліково-аналітичної роботи.

         Такий підхід до вивчення дисципліни є надзвичайно важливим у формуванні компетентних спеціалістів у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, цікавий в контексті практичного застосування системно набутих знань та пізнавальний щодо вивчення окремих елементів облікової роботи будь-якого підприємства.

Переглядів: 694 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: