Головна » 2016 » Лютий » 27 » УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ННІ БМ 2016 Р.
06:22
УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ ННІ БМ 2016 Р.

26 лютого 2016 р. в головному корпусі університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам ННІ БМ ХНТУСГ 2016 року.

 Випуск магістрів ННІ БМ – це незабутня подія, день, коли на горизонті з’являються сузір’я молодих надій, сповнених наснагою та прагненням до нових звершень на трудовій ниві, обраних за фахом професій. П’ять років день від дня теперішні випускники впевненою ходою крокували до преможного фінішу – дня вручення дипломів. Погодьтесь, студентські роки – це час нетлінний, незабутній та неповторний, час, коли юність грає яскравими барвами, а доросле життя ледь-ледь помітно торкається сердець своїми ніжними долонями. Вони пролітають так швидко, як комета у широкому просторі мрій, але врізаються в серце назавжди і прекрасною є насолода від спогадів, пов’язаних з ними.

 Випуск магістрів інституту бізнесу та менеджменту ХНТУСГ ім. П.Василенка 2016 відзначився неймовірною яскравістю та неповторністю, адже серед студентів-випускників велика кількість талановитих, творчих та активних молодих людей, які сповна проявили себе у студентському житті університету. Активних, амбітних та цілеспрямованих випускників навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту привітав ректор ХНТУСГ, доктор технічних наук, професор Тіщенко Леонід Миколайович, побажавши успіхів у подальшій професійній діяльності та, звичайно, щастя у всіх починаннях!

Вручення дипломів про вищу освіту традиційно було проведено керівниками навчально-наукових інститутів, випускників навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту безпосередньо привітав директором ННІ БМ, проф. Мазнєв Григорій Євтійович, побажавши молодим та перспективним випускникам світлого неба над головою, невпинного натхнення та віри у прекрасне. Окрім того, випускники-активісти інститутів,  були нагороджені грамотами університету за високі досягнення в навчанні та активну участь у громадському житті університету; кафедра культурних універсалій, в свою чергу, вручила свідоцтва про завершення навчання в творчій лабораторії кафедри та про присудження відповідних творчих фахів.

 Із головної сцени ХНТУСГ випускників вітали: народний ансамбль пісні і танцю «Берегиня», народний театр-танцю «Аеро», солісти університету.

Тож і ми від щирого серця вітаємо випускників, бажаємо їм творчої наснаги, здійснення мрій та безкрайнього щастя! А наш університет, який став першою професійною сходинкою для кожного студента, стане підтримкою та опорою і у майбутньому! Пам’ятайте рідний університет – і він ніколи не забуде про вас!

 

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ,

заступник голови студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 1426 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: