Головна » 2017 » Грудень » 6 » Розпочали роботу експертні комісії для проведення акредитаційної експертизи
09:44
Розпочали роботу експертні комісії для проведення акредитаційної експертизи

У вівторок, 5 грудня, розпочали роботу експертні комісії з акредитації освітньо-професійних програм «Економіка підприємства», «Облік і аудит» та «Менеджмент і адміністрування» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти у Навчально-науковому інституті бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

До складу комісій для проведення акредитаційної експертизи увійшли:

Освітньо-професійна програма «Менеджмент і адміністрування»: Витвицька Ольга Данилівна, д.е.н., професор, завідувач кафедри публічного адміністрування та інноваційного менеджменту, Національний університет біоресурсів і природокористування України. Колодійчук Володимир Анатолійович, д.е.н., доцент, завідувач кафедри менеджменту ім. В.Є. Храпливого, Львівський національний аграрний університет

Освітньо-професійна програма «Облік і аудит»: Бруханський Руслан Феоктистович, д.е.н., професор, завідувач кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу, Тернопільський національний економічний університет. Крюкова Ірина Олександрівна, д.е.н., доцент, завідувач кафедри обліку і оподаткування, Одеський державний аграрний університет

Освітньо-професійна програма «Економіка підприємства»:
Вдовенко Наталія Михайлівна, д.е.н., професор, завідувач кафедри глобальної економіки, Національний університет біоресурсів і природокористування України. Язлюк Борис Олегович, д.е.н., професор, декан факультету аграрної економіки і менеджменту, Тернопільський національний економічний університет.

Експерти зустрілися з ректором ХНТУСГ О.В. Нанкою та директором ННІ БМ С.О. Заїкою, після чого приступили до виконання своїх обов’язків з проведення експертизи на випускаючих кафедрах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бажаємо членам експертних комісій та колективу ННІ БМ наснаги, конструктивної співпраці та успішного проходження необхідних процедур.

Переглядів: 646 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: