Головна » 2015 » Вересень » 22 » РОЗВАЖАЛЬНІ ЗМАГАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХНТУСГ «TEAM-BUILDING»
13:39
РОЗВАЖАЛЬНІ ЗМАГАННЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ХНТУСГ «TEAM-BUILDING»

20 вересня 2015 р. під відкритим небом Харкова відбились культурно-спортивно-розважальні змагання студентів ХНТУСГ «Team-building», ініційовані студентським комітетом нашого університету.

Останні теплі дні осені слід проводити так, аби вони запам’яталися до якнайдовше. Це час, який вже не повернеться, але його тепло буде зігрівати серця і душі кожного з нас впродовж затяжних та холодних зимових вечорів.

Так зване «бабине літо» надихнуло студентський актив університету організувати змагання для найактивніших серед молодших курсів студентів у форматі «Team-building» з метою сприяння згуртованості студентів, постійного діалогу між ННІ і, безумовно, урізноманітнення студентського дозвілля активним відпочинком.

Формат змагань «Team-building» передбачав розподіл команд не за ННІ, де всі студенти знайомі один з одним, а «перемішування» представників різних ННІ в одній команді для закріплення духу товаришування, братерства, дружелюбності. На команд чекали різні цікаві змагання, які спеціально для цього дня розробили учасники творчого громадського об’єднання студентів нашого університету «Country Art Studio». Підстрелимо, що від нашого інституту у змаганнях взяли участь: Стригун Дар’я, Пронь Оксана, Венцус Станіслав, Чуйкова Олена, Непочатова Аліна, Антоненко Лілія, Зенова Анастасія, Логвиненко Тетяна, - які з шаленим ентузіазмом долучилися участі у дійстві. Команди, крок за кроком проходячи кожне змагання, мали можливість відпочити, поспілкуватись один з одними, познайомитись із новими цікавими особистостями та, звичайно, залучитися до колективного приготування найсмачніших страв.

Власне кажучи, погода цього дня сприяла надзвичайно чудесному та позитивному настрою учасників змагань, залишивши для кожного з них незабутні враження! Студенти із неприхованим захопленням поставилися до самої ідеї проведення такого дійства та залишились надзвичайно задоволеними від участі у змаганнях, які в подальшому, сподіваємось, стануть гарною традицією в рамках виховної роботи нашого університету.

Ми щиро вдячні головним організаторам змагань «Team-building»: творчому громадському об’єднанню студентів нашого університету «Country Art Studio» та студентському комітету університету за проявлені професіоналізм, небайдужість, кмітливість та ентузіазм у підготовці та проведенні цікавого та неординарного для нашого університету дійства.

Губар Анна,

голова студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 652 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: