Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Семінар «Мій фах – бухгалтер: професія бухгалтера – запорука Вашої успішності»
13:49
Семінар «Мій фах – бухгалтер: професія бухгалтера – запорука Вашої успішності»

3 жовтня 2015 р. з ініціативи кафедри обліку та аудиту ННІ БМ для випускників шкіл відбувся традиційний семінар «Мій фах – бухгалтер» із цьогорічним спрямуванням «Професія бухгалтера – запорука Вашої успішності».

Семінар вже став традиційним у профорієнтаційній роботі кафедри. Щорічно до участі в ньому запрошуються вчителі та учні старших класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, гімназій, навчально-виховних комплексів Харківської області. В ході семінару відбувається ознайомлення з професією бухгалтера в цілому та спеціальністю «Облік і аудит» ХНТУСГ ім. П. Василенка зокрема.

Цьогорічний семінар відзначився активністю учасників, насиченістю програми, зацікавленістю гостей. До участі в семінарі долучилось близько 20 учнів та вчителів шкіл.

Семінар відкрив проректор з науково-педагогічної роботи університету, кандидат технічних наук, професор Жила Віктор Іванович, який відзначив високий рівень підготовки та організації семінару, вагомість обрання бухгалтерського профілю при навчанні у вищій школі та підкреслив необмежені можливості освоєння обліково-аудиторської спеціальності в нашому університеті. Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку та аудиту Маренич Тетяна Григорівна розповіла про загальні цілі організації семінару, особливості професії бухгалтера та специфіку навчання за спеціальністю «Облік і аудит». Кандидат економічних наук, доцент кафедри Поливана Людмила Анатоліївна детально визначила основні критерії, вимоги, навики та риси характеру сучасного бухгалтера, основні тенденції попиту на професію бухгалтера на вітчизняному ринку праці. Магістрант спеціальності «Облік і аудит» Губар Анна познайомила учасників семінару із історією бухгалтерського обліку та за результатами доповіді провела інтелектуальну вікторину за її тематикою. Випускниця ННІ бізнесу і менеджменту, бухгалтер ТОВ «Агро-Інвест» Дергачівського р-ну Харківської обл. Головко Ірина Олександрівна на власному прикладі розповіла про успішність майбутнього працевлаштування фахівців спеціальності «Облік і аудит». Випускниця ННІ бізнесу і менеджменту, бухгалтер ПрАТ «Агрофірма ім. Г. С. Сковороди» Золочівського р-ну Харківської обл. Ткачова Юлія Петрівна поділилася власним досвідом та шляхом до успіху щодо працевлаштування за фахом.

Після офіційної частини семінару на його учасників чекали брейк-кава та святковий концерт за участі художньої самодіяльності ННІ БМ.

Захід завершився нагородженням грамотами та сертифікатами всіх його учасників, дипломами переможців інтелектуальної вікторини «Історія бухгалтерського обліку: подорож у часі і просторі», а самі гості залишили найкращі враження про університет загалом та семінар зокрема.

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 711 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: