Головна » 2015 » Квітень » 7 » СЕМІНАР «МІЙ ФАХ – БУХГАЛТЕР: ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНЦІЇ ТА КАР’ЄРНЕ ЗРОСТАННЯ»
21:06
СЕМІНАР «МІЙ ФАХ – БУХГАЛТЕР: ПРОФЕСІЙНІ КОМПЕТЕНЦІЇ ТА КАР’ЄРНЕ ЗРОСТАННЯ»

4 квітня 2015 р. під егідою кафедри обліку та аудиту відбувся профорієнтаційний семінар «Мій фах – бухгалтер» за тематичним спрямуванням «Професійні компетенції та кар’єрне зростання».

Організація профорієнтаційного семінару кафедрою обліку та аудиту є ключовим елементом залучення абітурієнтів для вступу до нашого ВНЗ. Сутність підготовки та проведення семінару полягає у можливості відкритого діалогу між потенційними студентами ХНТУСГ та провідними викладачами спеціальності «Облік і аудит».

Семінар став традиційним в системі профорієнтаційної роботи кафедри. Це – унікальна можливість для теперішніх абітурієнтів ознайомитися безпосередньо із економічними спеціальностями, оцінити загальну атмосферу навчального закладу, поспілкуватися зі студентами та викладачами щодо умов вступу до нашого ВНЗ, особливостями навчання та професійної підготовки майбутніх фахівців всіх напрямів та спеціальностей тощо.

На четвертий семінар завітали учні 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Харківського району (понад 30 осіб) разом зі своїми класними керівниками.

Програма семінару, як завжди, була досить насиченою інформативно та сповненою деяких приємних несподіванок. З привітальним словом до учасників семінару звернувся завідувач кафедри, який відкрив семінар та охарактеризував основні положення організації семінару, надав загальну інформацію щодо нашого навчального закладу в цілому та спеціальність «Облік і аудит» зокрема. Після чого, професор Маренич Тетяна Григорівна деталізувала важливість, популярність та значущість обрання професії бухгалтера, особливо в рамках впровадження в Україні Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Доцент Поливана Людмила Анатоліївна ознайомила учасників у своїй доповіді з сучасним

іміджем, стилем, характером діяльності та можливостями кар’єрного зростання бухгалтера як на вітчизняному, так і на зарубіжному ринках праці. Студентка магістратури Губар Анна детально розповіла учням про історію бухгалтерського обліку крізь призму шкільної програми курсу «Всесвітня історія».

Під час проведення семінару була організована інтелектуальна вікторина «Історія бухгалтерського обліку: подорож в часі та просторі», переможці якої були відзначені грамотами та цінними подарунками. Також по завершенню семінару його організатори нагородили вчителів, завучів та директорів шкіл, учні яких завітали на семінар.

Колектив кафедри обліку і аудиту наполегливо працює для того, щоб цього року наш університет поповнився талановитими абітурієнтами, які щиро прагнуть досягти значних кар’єрних успіхів в Україні та за кордоном, що додатково підвищить успішність нашого університету в освітянському просторі.

Кафедра обліку і аудиту

Переглядів: 758 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: