Головна » 2014 » Листопад » 1 » ШУКАЄМО ТАЛАНТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ
16:05
ШУКАЄМО ТАЛАНТИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ

Газета «Все про бухгалтерський облік» шукає таланти бухгалтерського обліку серед випускників спеціальності «Облік і аудит»

         30 жовтня 2014 р. з ініціативи кафедри обліку та аудиту відбулось анкетування студентів випускних курсів спеціальності «Облік і аудит» Всеукраїнською професійною газетою «Все про бухгалтерських облік».

         Сьогодні професія бухгалтера визначає значно ширший спектр діяльності обліковця, ніж навіть 20 років потому. Сучасна облікова робота включає в себе управлінський, податковий та, звичайно, фінансовий облік з креативним підходом до їх ведення в рамках, визначених законодавством. Тому вимоги, що висуваються до професії бухгалтера, з кожним днем підвищуються.

         Всеукраїнська професійна газета «Все про бухгалтерський облік» – головне періодичне видання України з питань ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності. Функціонування газети пов’язане не лише із обліковою роботою в Україні, але й допомогою молоді в подальшому працевлаштуванні за фахом.

         З метою виявлення талановитої, креативної, компетентної та конкурентоздатної молоді в галузі господарського обліку в Україні газета «Все про бухгалтерський облік» щорічно організовує анкетування студентів випускних курсів облікових спеціальностей різних ВНЗ. Анкетування за своєю суттю є поєднанням резюме випускника із вирішенням практичних завдань.

         Цього року таку роботу від газети «Все про бухгалтерський облік» проводив заступник головного редактора Микита Волков. Він, зокрема, зазначив головну мету анкетування, а також відмітив, що за результатами даних матеріалів обираються найбільш компетентні та креатині випускники, які запрошуються на співбесіду до головного офісу газети в м. Києві. При успішному проходженні співбесіди кандидати залишаються на стажування в редакції впродовж півріччя з можливістю подальшого працевлаштування в газеті.

         Наразі студенти груп 54-ОАс та 54-ОАм заповнили та подали анкети до газети «Все про бухгалтерський облік» і в подальшому очікуватимуть результатів відбору компетентною комісією.

Переглядів: 784 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: