Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Спадкоємність поколінь науковців кафедри Економіки та маркетингу
10:40
Спадкоємність поколінь науковців кафедри Економіки та маркетингу

В один із сонячних вересневих днів (24.09.2014р.) відбулася тепла зустріч викладачів кафедри Економіки та маркетингу з її ветераном, видатним раціоналізатором СРСР, який стояв у джерел застосування маркетингу у сфері виробництва та заснування кафедри в нашому університеті – доктором технічних наук, професором Басіним Володимиром Самойловичем.В один із сонячних вересневих днів (24.09.2014р.) відбулася тепла зустріч викладачів кафедри Економіки та маркетингу з її ветераном, видатним раціоналізатором СРСР, який стояв у джерел застосування маркетингу у сфері виробництва та заснування кафедри в нашому університеті – доктором технічних наук, професором Басіним Володимиром Самойловичем.

В ході зустрічі панувала тепла, дружня атмосфера, в якій Володимир Самойлович розповідав про свій шлях від виробництва до висот науки й про становлення маркетингу сільськогосподарської техніки в Україні, педагогіки, цікавився сучасними набутками кафедри та перспективами її розвитку.

На зустрічі були присутні завідувач кафедри д.е.н., професор Онегіна В.М., ст. викладач, заступник зав. каф. Вітковський Ю.П. які з щирою вдячністю прислуховувалися до дружніх, висококваліфікованих побажань що звучали з вуст досвідченого вченого В.С. Басіна.

Наприкінці зустрічі Володимир Самойлович зробив кафедрі неоціненний подарунок – збірку підручників та наукових видань економічної спрямованості, в тому числі з маркетингу.

Колектив кафедри щиро вдячний своєму ветеранові за надану можливість плідного, дружнього та професійного спілкування в невимушеній атмосфері та бажає Володимиру Самойловичу міцного здоров`я, сили духу та натхнення! А колектив, із свого боку, намагатиметься зробити ці зустрічі світлою традицією кафедри!



 

Переглядів: 681 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: