Головна » 2016 » Травень » 15 » Спартакіада - 2016
15:31
Спартакіада - 2016

12 травня 2016 р. на території спорткомплексу проспекта Ювілейний відбувся фінальний етап головних спортивних змагань ХНТУСГ імені П.Василенка «Спартакіада – 2016», яка була присвячена 25 річниці Незалежності України та пам'яті ректора університету, академіка Тіщенка Леоніда Миколайовича.

 Спорт – це життя, рух уперед та безперервна жага до перемоги. Молоді люди нашого інституту безперервно доводять, що гідні найвищих титулів та нагород, набуваючи високої майстерності шляхом тренувань та саморозвитку. Для того, аби стати успішним, дисциплінованим та невпинно рухатися до нових звершень, студенти навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту віддають перевагу здоровому способу життя та спору.Спортивні змагання, насамперед, - це можливість проявити свої навички, командний дух, витримку, силу волі та цілеспрямованість.

З гордістю можемо стверджувати, що студенти нашого інституту безперервно доводять на численних міських, регіональних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, що здатні на великі перемоги!

Впродовж року Спартакіада організовувалась за 19-тьма видами спорту: футбол, волейбол, бадмінтон, легка та важка атлетика, шашки, шахи та інші. Безпосередньо 12 травня відбувся заключний етап змагань, в ході якого були нагороджені переможці та призери за результатами змагань протягом 2015-2016 навчального року.

Для урочистого привітання та нагородження учасників Спартакіади було запрошено почесних гостей: ВО ректора ХНТУСГ Жилу В.І., голову профспілкового комітету ХНТУСГ, д.т.н., проф. Артьомова М.П., голову комітету у справах молоді і спорту, к.філос.н., доц. Моісєєву Н.І., зав. кафедри фізичного виховання, проф. Гриня Л.В., а також видатних спортсменів України, майстрів спорту з різних спортивних напрямів.

Студенти ННІ БМ відзначились надзвичайно високими результатами змагань впродовж року і посіли призові місця у багатьох категоріях:

І місце – волейбол (дівчата);

ІІ місце – волейбол (хлопці), бадмінтон (дівчата).

В процесі фінальних змагань відбулись також змагання з таких видів спорту, як естафета, жим штанги, гирьовий спорт, перетягування канату. За результатами змагань з даних видів спорту студенти ННІ БМ посіли ІІІ місця - естафета (хлопці), ІІ місце - естафета (дівчата).

Отже, у загальному заліку серед ННІ місця місця розподілилися таким чином:

І місце – ННІ ЕКТ;

ІІ місце – ННІ ТС;

ІІІ місце – ННІ БМ;

Ми від усього серця дякуємо нашим спортсменам за їх спортивну витримку, відданість рідному Інституту та щиро вітаємо їх, бажаємо видатних успіхів та подальших спортивних досягнень!

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 496 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: