Головна » 2017 » Травень » 20 » "Спартакіада 2017"
19:04
"Спартакіада 2017"

18 травня 2017 року на території спорткомплексу проспекта Ювілейний було проведено фінал інститутських спортивних змагань ХНТУСГ ім.П.Василенко «Спартакіада 2017».

Проведення даного роду заходів сприяє фізичному здоров’ю мололоді, активному відпочинку та створює умови для командної роботи.

Спорт – це життя, рух уперед та безперервна жага до перемоги. Молоді люди нашого інституту постійно доводять, що гідні найвищих титулів та нагород, набуваючи високої майстерності шляхом тренувань та саморозвитку. Для того, аби стати успішним, дисциплінованим та невпинно рухатися до нових звершень, студенти ННІ БМ віддають перевагу здоровому способу життя та спору.

Спортивні змагання, насамперед, - це можливість проявити свої навички, командний дух, витримку, силу волі та цілеспрямованість.

Для урочистого привітання та нагородження учасників Спартакіади були запрошені почесні гості: ректор ХНТУСГ ім.. П.Василенка Нанка Олександр Володимирович, голова комітету у справах сімї, молоді та спорту, к.ф.н. Моісєєва Наталія Іванівна, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, голова обласної ради «Колос» Снопко Віталій Феодосійович, заслужений працівник фізичної культури та спорту, заслужений тренер України, завідувач кафедри фізичної культури та спорту Гринь Леонід Васильович.

Впродовж року Спартакіада організовувалась за 19-тьма видами спорту: футбол, волейбол, бадмінтон, легка та важка атлетика, шашки, шахи та інші. За підсумками місця розподілилися так:

  • волейбол (хлопці): 1 місце – ННІ ЕКТ, 2 місце – ННІ БМ, 3 місце – ННІ ТС;
  • волейбол (дівчата): 1 місце – ННІ БМ, 2 місце – ННІ ЕКТ, 3 місце – ННІ ПХВ;
  • баскетбол (хлопці): 1 місце - ННІ МСМ, 2 місце – ННІ ЕКТ, 3 місце – ННІ ТС;
  • баскетбол(дівчата): 1 місце – ННІ БМ, 2 місце – ННІ ПХВ, 3 місце – ННІ ЕКТ;
  • бадмінтон (хлопці): 1 місце – ННІ ЕКТ, 2 місце – ННІ БМ, 3 місце – ННІ МСМ;
  • бадмінтон (дівчата): 1 місце – ННІ БМ, 2 місце – ННІ ЕКТ, 3 місце – ННІ МСМ.

Безпосередньо 18 травня відбувся заключний етап змагань, в ході якого були нагороджені переможці та призери за результатами змагань протягом 2016-2017 навчальних років.

У фіналі також відбулись змагання з таких видів спорту, як естафета, жим штанги, гирьовий спорт, перетягування канату.

Ми від усього серця дякуємо нашим спортсменам за їх спортивну витримку, відданість рідному університету та щиро вітаємо їх, бажаємо видатних успіхів та подальших спортивних досягнень!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 422 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: