Головна » 2015 » Грудень » 14 » Співпраця кафедри обліку та аудиту з Всеукраїнським бухгалтерським клубом
16:58
Співпраця кафедри обліку та аудиту з Всеукраїнським бухгалтерським клубом

Співпраця кафедри обліку та аудиту з Всеукраїнським
бухгалтерським клубом

09 грудня 2015 р. в рамках співпраці кафедри обліку та аудиту з Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» на базі ХНТУСГ за підтримки ректорату університету відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників агропідприємств на теми «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» та «Доходи і витрати в бухгалтерському обліку: розраховуємо правильно».

Доповідачами були Целуйко О.Б., головний редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс»; Чумасова М.М., бухгалтер-експерт; Артем’єва Л.Д., редактор напряму «Бухгалтерський облік та оподаткування»

Проведення семінарів вже стало традиційним на базі ХНТУСГ. Метою співпраці кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ з Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакцією газети «Баланс Агро» є об’єднання зусиль бухгалтерів-практиків та провідних учених для обговорення наявних проблем в системі бухгалтерського обліку, оподаткування і напрацювання можливих шляхів їх вирішення для розвитку підприємств в існуючих економічних умовах.

Кафедра обліку та аудиту

Переглядів: 569 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: