Головна » 2018 » Квітень » 19 » Співпраця з ВНЗ - запорука виховання професійно орієнтованих фахівців
21:39
Співпраця з ВНЗ - запорука виховання професійно орієнтованих фахівців

Навчально-виховний процес у Красноградському технікумі механізації сільського господарства імені Ф. Я. Тимошенка здійснюється на основі широкого запровадження прогресивних педагогічних технологій та оновлення змісту навчання. Технікум тісно співпрацює з вищими навчальними закладами ІІІ-IV рівнів акредитації, з якими укладено договори про співпрацю університету та технікуму. Серед них Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. П. Василенка.

В межах ступеневої освіти випускники технікуму продовжують навчання на старших курсах Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка та інших вузах.

Кафедра організації виробництва, бізнесу та менеджменту ХНУТСГ у особі доцента кафедри Дудник О.В. тісно співпрацює з відділенням «Економіка, підприємництво і менеджмент». Візити відбуваються у рамках проведення профорієнтаційних заходів, економічних конкурсів, зустрічі випускників.

Під час останньої зустрічі зі студентами та керівництвом технікуму Дудник О.В. приїхала з подарунками для студентів відділення – нові видання навчально-методичної літератури кафедр організації виробництва та менеджменту ( завідуюча кафедрою Артеменко О.О.) та обліку і аудиту(завідуюча кафедрою Маренич Т. Г.). Представник ВНЗ розповіла про порядок вступу до вищого навчального закладу, спеціальності, за якими навчаються в університеті, представила освітні програми підготовки фахівців. Також присутнім був продемонстрований відеофільм про ХНУТСГ ім. Петра Василенка. Молодь отримала рекламно-іміджеві матеріали, а також відповіді на запитання, які найбільше цікавили юнаків та дівчат.

Сподіваємось, що безперервна співпраця Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка та Красноградський технікум механізації сільського господарства імені Ф.Я.Тимошенка і надалі буде взаємовигідною, адже вона сприяє вихованню професійно орієнтованих молодих людей, створенню умов для виховання покоління, здатного навчатися впродовж життя, сприяє підвищенню фахової майстерності викладачів.

Переглядів: 370 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: