Головна » 2016 » Квітень » 19 » Спортивне життя і досягнення студентів ННІ БМ
19:18
Спортивне життя і досягнення студентів ННІ БМ

  Спорт - це здоров'я, краса і сила. Рівень фізичної підготовки і фізичний стан майбутнього покоління - це, перш за все, показник "здорового" суспільства, а також міцний стимул для розвитку духовних цінностей молодих людей, які сповнені наснаги та впевненості.

  Саме тому для студентів Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка створюються умови для підвищення спортивної майстерності.  Регулярно проводяться  тренування більш ніж з семи видів спорту. Студенти навчально-наукового  інституту бізнесу і менеджменту повсякчас тренуються і неабияк проявляють свою спортивну майстерність, приймаючи активну участь у спортивних змаганнях.

  Завдяки систематичним  тренуванням  наші студенти здобувають призові місця у різноманітних спортивних дисциплінах.

  У цьому навчальному році чоловіча футбольна команда ННІ БМ змогла вибороти 2 місце в спартакіаді з футболу серед першокурсників.

  Наступним здобутком стала бронзова медаль з настільного тенісу серед дівчат. Підхопили низку перемог і волейболісти, зайнявши 2 місце у змаганнях між навчально-науковими інститутами.

  Цього року спортивні збірні команди ННІ БМ отримали можливість прийняти участь у міжвузівських змаганнях, де продемонстрували свою майстерність на вищому рівні.
  Одним з останніх спортивних змагань став бадмінтон. І хлопці і дівчата продемонстрували гарну гру, кожен учасник отримав почесну бронзу.

  Не відстає від переможців і збірна команда ННІ БМ з шашок. Цьогоріч змагання проходили у 4 етапи, за формулою : 3 хлопці + 1 дівчина.  Не програвши жодної гри і зігравши двічі в нічию, маємо чергове друге місце.

  Неочікувано, запекла боротьба велася у шахах. Три команди з п’яти набрали по однаковій кількості балів. Остаточно розподілити місця допомогло перегравання, після якого команда ННІ БМ посіла почесне 3 місце.

  В найближчому майбутньому розпочнуться змагання з футболу, гирьового спорту, естафети, перетягування канату та жиму штанги лежачи, результати яких також ввійдуть до загального заліку.

  Отже, всім нашим спортсменам  бажаємо міцного здоров’я, натхнення, наполегливості, наснаги, високих досягнень, рекордів, командного злету до переможних висот!

Голова спортивного сектору ХНТУСГ

Овчиннікова Т.С., гр. 45-ОА

 

 

Переглядів: 670 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: