Головна » 2017 » Квітень » 18 » Сталі зв’язки з навчальними закладами - успіх в профорієнтації!
16:19
Сталі зв’язки з навчальними закладами - успіх в профорієнтації!

18 квітня 2017 року  представники ННІ бізнесу і менеджменту к.е.н., доцент кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Дудник О.В., к.е.н., доцент кафедри економіки та маркетингу Кравченко О.М., викладач кафедри облік та аудиту Даниленко В.В., студенти 37-ОА пр - Корсун О. та Пятак А. відвідали  Красноградський технікум механізації та електрифікації сільського господарства ім. Ф.Я. Тимошенка (КТМСГ).

Профорієнтаційні зустрічі викладачів інституту зі студентами зазначеного навчального закладу стали вже доброю традицією, а студенти технікуму вже перед початком приймальної кампанії зацікавлені продовжити навчання саме в стінах ХНТУСГ.

Варто зазначити, що за період існування ННІ БМ здобули вищу освіту за спеціальностями менеджмент, облік та оподаткування, економіка підприємства понад 150 випускників КТМСГ і це тільки на денній формі навчання. Деякі з них залишилися працювати в стінах вже рідного Університету.

Хочемо відзначити захоплюючу розповідь доц.  Кравченко О.М. та викладача Даниленко В.В. про можливість закордонного стажування студентів Університету та про роль  національного сільського господарства в міжнародному економічному просторі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Важливе значення в проведенні профорієнтаційних заходів  мають  студенти – випускники закладів в яких проводиться робота. Так, Пятак Альона та Корсун Олександр розповіли слухачам про те які фактори впливали на вибір ними ХНТУСГ, про умови навчання та про різноманітні можливості студентів в нашому університеті.

Дудник О.В., к.е.н., доцент кафедри
організації виробництва, бізнесу та менеджменту   

Переглядів: 530 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: