Головна » 2016 » Вересень » 19 » Стоячи у витоків
17:24
Стоячи у витоків

14 вересня 2016 року старший викладач кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Краля В.Г. організувала екскурсію для кураторської групи 12-МН  ННІ БМ до  Виставково-музейного центру історії ХНТУСГ, бо  кожен студент університету повинен познайомитися з умовами становлення та розвитку Вишу  і осмислити свою  роль в системі вищої освіти.  Разом з групою музей відвідали старший куратор ННІ БМ Дудник О.В.  та голова студентського комітету Заяць Ю.  Екскурсію провела кандидат історичних наук, професор Москальова Надія Петрівна.

За час свого існування музей став невід’ємною частиною університетського комплексу. Зараз його фонди нараховують понад 1300 експонатів: книги, нагороди, дипломи, грамоти, патенти, макети, альбоми випускників, біографії, фотографії, колекція рукописів викладачів навчального закладу, спогади, анкети, історія кафедр, інноваційні технології навчання, цінні експонати, макети наукових розробок, картини, подарунки.

Після студенти розповіли про свої враження від екскурсії :«Ми з радістю відвідали музей нашого університету. Було дуже цікаво слухати розповідь екскурсовода про те, як і ким був збудований наш навчальний заклад. В музеї є багато документів, пам'яток, фотографій, які розповідають про історію університету. На фотокартках ми побачили перших студентів, перших викладачів та ректорів, які зробили його одним із найкращих вищих навчальних закладів України. Університет за часів війни зазнав чималих збитків, але сьогодні ми бачимо величний, здатний навчати студентів університет, який не стоїть на місці, а розвивається й далі» .


        Ми дякуємо за таку цікаву екскурсію і сподіваємося, що також зробимо вагомий внесок в розвиток Університету!

Студентка групи 12-МН Польська В.

Куратор групи 12-МН Краля В.Г.

Переглядів: 549 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: