Головна » 2017 » Березень » 31 » Студент, бажаєш виграти iPad?
00:06
Студент, бажаєш виграти iPad?

Вже стало доброю традицією проведення цікавих конкурсів, опитувань, акцій редакцією газети «Все про бухгалтерський облік». Так 28 березня в стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка серед студентів 3-го, 4-го, 5-го курсів було оголошено про чергову акцію від редакції, з якоюстудентів ознайомила регіональний представник газети «Все про бухгалтерський облік» Тетяна Вікторівна Куделя за підтримки завідуючої кафедри обліку та аудиту д.е.н., професора Тетяни Григорівни Маренич та викладачів кафедри.

Кафедра обліку та аудиту тісно співпрацює з провідними виданнями України і завжди тримає руку на пульсі останніх оновлень та змін в законодавстві, не забуваючи, при цьому про підтримку в проведенні таких чудових акцій для студентської молоді з призами і нагородами, для популяризації професії бухгалтера та посилення її значення в діловому світі.

Т.В. Куделя детально розповіла студентам про умови конкурсу «Лайкопад за iPad». Що акція проводиться з 1 березня по 26 квітня 2017 року і винятково ДЛЯ СТУДЕНТІВ! Вигравайте раз на два тижні поповнення мобільного, ручки та чашки від газети «Все про бухгалтерський облік» та «Яскравого радіо», а у фіналі – iPad! Розіграші призів відбудуться: 15 березня (15 переможців), 29 березня (10 переможців), 12 квітня (5 переможців) та 26 квітня (1 переможець) 2017 року. Тож кожен студент може стати учасником конкурсу, ознайомившись з подробицями акції за таким посиланням: https://goo.gl/Kaj0vJ.

Завідувач кафедри обліку та аудиту, д.е.н., професор Маренич Т.Г.

Викладач Крутько М.А.

Переглядів: 400 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: