Головна » 2015 » Листопад » 16 » Студенти 23-ЕП групи відвідали наукову бібліотеку імені В. Г. Короленка
17:22
Студенти 23-ЕП групи відвідали наукову бібліотеку імені В. Г. Короленка

12 листопада 2015 року група 23-ЕП разом з куратором Краля В.Г. відвідали  Харківську державну наукову бібліотека імені В. Г. Короленка. Екскурсію проводила  Ганна Сергіївна, яка працює в одному із відділів бібліотеки. Як розповіла екскурсовод, Харківська державна наукова бібліотека імені Володимира Короленка - друга найбільша (більше 7 млн. ​​одиниць зберігання) після бібліотеки ім. Вернадського в Києві і одна з найстаріших бібліотек України. До послуг читачів 12 читальних залів на 524 місця.

Щорічно до Бібліотеки надходить до 70 тис. Документів (книг, журналів, газет, баз даних та електронних документів на CD-ROM та ін.). Розгалужена система довідково-бібліографічного апарату ХДНБ містить понад 60 каталогів і картотек у тому числі електронний, довідково-бібліографічний фонд, автоматизовані бази даних, друковані зведені каталоги та фонд виконаних довідок.

Студенти були вражені кількістю залів та книг в бібліотеці. В кожному залі та відділі працівники бібліотеки намагалися сповна відповідати на питання студентів та показати кращі екземпляри книг.

 


 
Переглядів: 607 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: