Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Студенти 42 та 43 МН груп відвідали Feldman Ecopark
16:11
Студенти 42 та 43 МН груп відвідали Feldman Ecopark

 21 жовтня 2015 року студенти Навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту груп  42 та 43 МН разом із своїм куратором доц. Левкіним А.В. та викладачем кафедри економіки проф. Левкіной Р.В. відвідали Feldman Ecopark.

Атмосфера осіннього зоопарку сильно відрізняється від тієї, до якої ми звикли за літні місяці. З настанням осені число відвідувачів помітно знижується, що впливає і на поведінку тварин. Вони стають більш розкутими та контактними, завдяки чому похід в зоопарк восени вельми цікавий захід.

Особливий осінній лиск придбали й багато мешканців зоопарку. У більшості птахів і звірів влітку проходила линька, через яку тварини мали «неохайний» вигляд, що часто викликало необґрунтовані нарікання з боку відвідувачів. Тепер вовки, олені, лисиці і верблюди вже не «хизуються» клапотями старої вовни. Їхній зовнішній вигляд радує погляд. Самці фазанів і селезні качок, в першу чергу - мандаринки та каролінки, вже з осені «надягають» шлюбне вбрання та зараз просто блищать яскравими фарбами. Не відстають від них і фламінго. Ще рік тому мали «молодіжне» брудно-біле забарвлення, ці птахи вже придбали ніжно-рожевий відтінок, який з віком повинен підсилитися.

Поки панують погожі дні, настійно рекомендуємо прийти та помилуватися цими дивовижними птахами, які нікого не залишать байдужими!


Переглядів: 653 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: