Головна » 2015 » Грудень » 18 » студенти на підприємстві
21:23
студенти на підприємстві

16 грудня 2015 року іноземні студенти, що навчаються на економічних спеціальностях нашого університету разом з доцентом кафедри економіки та маркетингу Мандич Олександрою Валеріївною, відвідали ТОВ «Маяк», яке спеціалізується на виробництві та переробці сільськогосподарської продукції та наданні послуг. Підприємство знаходиться в селі Березівка, Харківського району Харківської області. Керівництво підприємства в особі директора Міщаненко Валерія Вікторовича вже не перший раз співпрацює з ХНТУСГ ім. п. Василенка, адже між підприємством та кафедрою економіки та маркетингу підписано договір про співпрацю, на основі якого студенти нашого ВУЗу економічних спеціальностей проходять на його базі практику з дисципліни «Економіка підприємства».

Відвідувачі дізнались про особливості роботи даного підприємства. Під час бесіди з головним бухгалтером Храмською Ніною Олександрівною студенти дізнались про особливості ведення бухгалтерської звітності, про основні економічні показники, які розраховуються на підприємстві для оцінки його економічної ефективності.

Ще одним цікавим моментом практики було відвідування машинно-тракторного парку підприємства, під час якого головний механік підприємства продемонстрував зразки нової техніки, яка приймає участь у процесах сівби, догляду за посівами, збирання, зберігання та перевезення урожаю. Слід також відмітити, що деякі види техніки є новітніми для підприємств України.

Загалом, відвідання ТОВ «Маяк» дуже сподобалось іноземним студентам, вони дізнались багато цікавого та нового. Дружня обстановка та цікаві розповіді спеціалістів підприємства сприяла отриманню чудових вражень, які сподіваємось позитивно відобразяться на навчальному процесі та його результатах.

Переглядів: 700 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: