Головна » 2017 » Квітень » 25 » СТУДЕНТИ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ«ОБЛІК І АУДИТ»
15:41
СТУДЕНТИ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ«ОБЛІК І АУДИТ»

Кафедра обліку та аудиту ННІ бізнесу і менеджменту нашого Університету приділяє увагу не тільки підготовці студентів в рамках діючих освітніх програм, але й намагається створити умови для всебічного розвитку особистості студентів. Одним із важливих напрямів такого розвитку є участь студентів у Всеукраїнських студентських олімпіадах, де студенти можуть проявити свої знання, творчі здібності при вирішенні оригінальних завдань та отримати можливість поспілкуватися з найкращими представниками своєї спеціальності з усієї України.

В цьому році Всеукраїнську олімпіаду зі спеціальності «Облік і аудит» вперше приймав Університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро). В цьому університеті значну увагу приділяють історії та працям нобелівських лауреатів з економіки. Саме цей факт був додатковою мотивацією відвідати цей заклад, адже в стінах корпусу ННІ бізнесу і менеджменту ХНТУСГ навчався один із перших лауреатів Нобелівської премії в галузі економіки – СаймонКузнець (лауреат 1971 року).

Студенти нашого Університету – Губська Аліна (гр. 53-ОА м) та Сірик Тетяна (гр. 45-ОА), як переможці першого етапу Олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит», в процесі вирішення завдань другого етапу Олімпіади продемонстрували ґрунтовні знання з облікових дисциплін, оподаткування, аналізу та аудиту. Нажаль, в цьому році наші студенти не зайняли призові місця, але як сформулював основний олімпійський принцип барон П’єр де Кубертен: «Головне не перемога, а участь». Проте, студенті отримали змогу познайомитися з відомими вченими в галузі бухгалтерського обліку та аудиту, які були в журі Олімпіади, змогли поспілкуватися зі студентами з усієї України, відвідали визначні місця м. Дніпро.

Переглядів: 477 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: