Головна » 2016 » Вересень » 27 » СТУДЕНТИ РАЗОМ З КУРАТОРАМИ ВІДВІДАЛИ ВЕЛИКИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ ЯРМАРОК
23:27
СТУДЕНТИ РАЗОМ З КУРАТОРАМИ ВІДВІДАЛИ ВЕЛИКИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ ЯРМАРОК

 24 вересня 2016 року студенти ІV курсу ННІ БМ разом з викладачами-кураторами кафедри обліку та аудиту відвідали Великий Слобожанський ярмарок.

 

У ярмарку брали участь підприємства харчової та переробної промисловості області, сільськогосподарські і промислові підприємства, фермерські господарства. Поряд зі споживчими товарами різних районів Харківщини, студенти мали змогу познайомитися та придбати вироби народної творчості – вишиванки, глечики, вироби з дерева тощо.

 В цей же час поряд з ярмарком у виставковому центрі «Радмір Експохол» проходила спеціалізована агропромислова виставка «Радмір-Агро 2016», де студенти та викладачі з інтересом ознайомилися з сучасними технологіями в агропромисловій галузі, технікою та обладнанням, новітніми науково-технічними розробками для підприємств аграрного сектору.

 Варто відмітити, що поряд з відвідуванням експозицій ярмарку та перегляду цікавих конкурсів, студентами спеціальності «Облік і оподаткування» та їх викладачами була проведена профорієнтаційна робота серед учасників ярмарку – підприємств різних районів Харківської області. Всі бажаючі отримали листівки-запрошення на навчання до нашого Університету та вичерпну інформацію про умови вступу.

 

С.В. Руденко

О.Г. Малій

Н.О. Бірченко

Переглядів: 609 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: