Головна » 2017 » Червень » 29 » Студенти та викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту на українсько-британському підприємстві Ahmad Tea
13:59
Студенти та викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту на українсько-британському підприємстві Ahmad Tea

27 та 29 червня 2017 року студенти та викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відвідали спільне українсько-британське підприємство «Українська чайна фабрика Ahmad Tea» у Харкові. Ця подія відбулася в рамках проходження практики з дисципліни «Вступ до фаху» студентами 1 курсу Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту.

На підприємстві було проведено екскурсію по всім стадіям завершального етапу виробництва чаю «Ahmad Tea», а саме виготовлення пакетиків для заварювання та складання їх в упаковки для подальшого використання. Студентами було відмічено, що майже всі виробничі процеси на фабриці автоматизовані. Крім того, екскурсовод розповіла історію заснування компанії Ahmad Tea London у Великій Британії, а також про український філіал, який був створений у 1998 році. Для дегустування студентам було запропоновано чай «Ahmad Tea London №1».

Подібні візити на підприємства України є пізнавальними та впливають на формування уявлення майбутніх фахівців про виробничу атмосферу.

Студентка ННІ БМ

Романашенко Ірина

Переглядів: 619 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: