Головна » 2017 » Травень » 3 » Студентська звітна конференція ННІ БМ за 2016-2017 роки
00:13
Студентська звітна конференція ННІ БМ за 2016-2017 роки

26 квітня 2017 року відбулася студентська звітна конференція ННІ бізнесу і менеджменту. Захід проводився за участі студентів академічних груп усіх навчальних курсів, відмінників навчання, художньої самодіяльності інституту та членів студентської ради ННІ БМ. Дирекцію інституту представила Дудник Олена Василівна.

Чинна голова студентської ради навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту Юлія Заяць відзвітувалась про виконану роботу за час перебування на вказаній посаді.

Робота студентського комітету за 2016-2017 навчальний рік була висвітлена у місткому звіті, який включав інформацію про діяльність студентськї ради ННІ БМ за ключовими напрямами: культурно-масовий, інформаційний, волонтерський, навчально-науковий, гендерний, трудовий, спортивний, – що виражені в комплексі проведених студентською радою ННІ БМ заходів в період за 2016-2017 н.р.

У процесі заходу діюча голова студентської ради ННІ БМ Юлія Заяць представила нового очільника студентської ради – Катерину Онопрієнко, яка у переддень звітної конференції була обрана на дану посаду шляхом таємного голосування студентства ННІ БМ.

По закінченню заходу присутні подякували Юлії Заяць за виконану роботу та внесок до успішності роботи студентського самоврядування ННІ БМ, гарну координацію діяльності та розподіл обов’язків.

Тож, бажаємо творчої наснаги та успіхів усім активістам нашого інституту та невпинного розвитку у подальшій роботі студентського самоврядування ННІ БМ, а також щиро дякуємо дирекції ННІ БМ, старостам академічних груп, відмінникам навчання, а також учасникам художньої самодіяльності інституту за плідну роботу в організації виховної роботи інституту та небайдужість до діяльності студентського самоврядування ННІ БМ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 561 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: