Головна » 2015 » Квітень » 25 » СТУДЕНТСЬКА ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ
12:19
СТУДЕНТСЬКА ЗВІТНО-ВИБОРЧА КОНФЕРЕНЦІЯ ННІ БІЗНЕСУ І МЕНЕДЖМЕНТУ

23 квітня 2015 р. відбулася студентська звітно-виборча конференція ННІ бізнесу і менеджменту, ініційована студентським комітетом ННІ БМ. Захід проводився за участі старост академічних груп усіх навчальних курсів, відмінників навчання, художньої самодіяльності інституту та студентського комітету – усього 35 делегатів. Дирекцію інституту представила заступник директора ННІ БМ.

Порядок денний включав такі питання:

1. Звіт про роботу студентського комітету ННІ бізнесу і менеджменту за 2014-2015р.

2. Вибори голови студентського комітету ННІ БМ.

3. Вибори нового складу студентського комітету ННІ БМ.

Обрання голови студентського комітету проводилось шляхом таємного голосування. На посаду голови було висунуто двох кандидатів: Губар Анну, діючу голову студентського комітету ННІ БМ, студентку 54-ОАм гр., та Романову Руслану, голову прес-центру студентського комітету ННІ БМ, студентку 11-МН гр. Лічильна комісія у складі: старости 35-ОА гр., відмінниці навчання Літвін Оксани, старости 43-МН гр., відмінниці навчання Базарної Надії та секретаря конференції, члена культурно-масового сектору студентського комітету ННІ БМ, вокалісти народного ансамблю пісні і танцю «Берегиня», студентки 25-ОА гр. Пронь Оксани – здійснила підрахунок голосів за даними бюлетенів, виявлених в урні. За результатами голосування головою студентського комітету ННІ бізнесу і менеджменту було обрано Губар Анну.

Робота студентського комітету за 2014-2015 навчальний рік була висвітлена у місткому звіті, який включав інформацію про діяльність студентського комітету ННІ БМ за ключовими напрямами: культурно-масовий, інформаційний, волонтерський, навчально-науковий, гендерний, трудовий, спортивний, – що виражені в комплексі проведених студентським комітетом ННІ БМ заходів в період за 2014-2015 н.р.

Заключним питанням конференції стало обрання нового складу студентського комітету. До складу оновленого студентського активу ННІ БМ ввійшли: Чуйкова О., Марченко А., Романова Р., Онопрієнко К., Пронь О., Антоненко Л., Стригун Д., Заяць Ю., Балабатько Д., Кривоніс І., Зенова А., Ткачов В., Венцус С., Ренчинська Є.

Тож, бажаємо творчої наснаги та успіхів усім активістам нашого інституту та невпинного розвитку у подальшій роботі студентського самоврядування ННІ БМ, а також щиро дякуємо дирекції ННІ БМ, старостам академічних груп, відмінникам навчання, а також учасникам художньої самодіяльності інституту за плідний труд в організації виховної роботи інституту та небайдужість до діяльності студентського самоврядування ННІ БМ!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 754 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: