Головна » 2013 » Грудень » 19 » Створення земляцтва студентів Нововодолазького району Харківської області в ХНТУСГ імені П. Василенко
21:17
Створення земляцтва студентів Нововодолазького району Харківської області в ХНТУСГ імені П. Василенко

В грудні 2013 року на кафедрі кібернетики навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту (ННІ БМ) відбулися установчі збори студентів Нововодолазького району Харківської області, які навчаються в університеті. Серед 19 чоловік, які пришли на збори, були представники всіх п'яти ННІ університету. Також були присутні викладачі кафедри кібернетики та кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту на чолі з завідувачем кафедри кібернетики доктором технічних наук, професором Мегелем Юрієм Євгеновичем.

З вступним вітальним словом до зібрання звернувся член ради професорів ХНТУСГ Мегель Ю.Є. Він зокрема зазначив, що сьогодні студенти це сама активна та зацікавлена частина українського суспільства. Особливо це важливо для розвитку сільської місцевості, куди вони здатні доносити до своїх громад необхідні знання та передовий світовий досвід господарювання. Тому так важлива студентська згуртованість, мобільність та зацікавленість в цих питаннях, а також при вирішенні питань захисту і представлення прав і інтересів студентів університету, розвитку братерства співпраці і взаємодопомоги між студентами ХНТУСГ.

Заступник завідувача кафедри кібернетики доцент кафедри кібернетики Чалий І. В., відповідальний від університету за реалізацію проекту соціально-економічного розвитку сільських територій "Рідне село" по Нововодолазькому району Харківської області запропонував присутнім порядок денний установчих зборів:
1. Про створення земляцтва студентів Нововодолазького району Харківської області в ХНТУСГ імені Петра Василенко.
2. Вибори голови, заступника голови, секретаря земляцтва.
3. Вибори редакційної комісії з розробки Статуту земляцтва.
4. Вибори піклувальної ради земляцтва.
5. Затвердження Статуту земляцтва.
6. Затвердження плану роботи земляцтва на 2013-2014 навчальний рік.

По першому питанню всі виступи присутніх звелися до одностайної підтримки рішення про створення земляцтва студентів Водолажчини. Присутні проголосували за це одноголосно.

При обговоренні питання кандидатур до правління земляцтва були висловлені побажання про представлення в ньому найбільш авторитетних та ініціативних студентів, які б як найомного ширше представили різні курси навчання та ННІ університету. Після розгляду усіх пропозицій одноголосно було вибране правління земляцтва у складі: голова земляцтва студент 46-А групи ННІ ЕКТ Ротач Денис Олександрович, заступника голови земляцтва студент 25-ТЗ групи ННІ ПХВ Розторгуєв Дмитро Сергійович, секретар земляцтва студентка 12-МН групи ННІ БМ Цимбаліст Аліна Вікторівна.

Присутні тепло поздоровили обраних та побажали їм успіхів в подальший роботі.

Далі для остаточної підготовки Статуту земляцтва була вибрана редакційна комісія. Поки вона працювала викладачі кафедри кібернетики ознайомили присутніх з досягненнями кафедри, її науковими розробками, проведеною на Водолажчині роботою разом з сільськими, селищними радами та РДА в рамках ініціативи соціально-економічного розвитку сільських територій "Рідне село". Гостинні господарі-викладачі пригостили студентів чаєм та солодощами.

Після перерви відбулися вибори піклувальної ради земляцтва. До її складу обрано Мегеля Ю.Є., Чалого І.В., Харчевнікову Л.С. Почесним головою земляцтва обрано Мегеля Ю.Є.

Далі редакційна комісія оголосила остаточний варіант Статуту земляцтва. Ухвалили одноголосно прийняти Статут земляцтва студентів Нововодолазького району Харківської області в ХНТУСГ імені Петра Василенко. Оприлюднити Статут на сайтах ХНТУСГ, кафедри кібернетики, Нововодолазької РДА для ознайомлення.

Голова земляцтва Ротач Д. О. доповів орієнтовний план роботи земляцтва на 2013-2014 навчальний рік. Найбільш важливими питаннями є: 
1. Підведення підсумків зимової сесії - лютий 2014 року.
2. Проведення профориєнтаційної роботи в Нововодолажском районі - весна 2014 року.
3. Обговорення результатів контролю житлових умов членів земляцтва – березень 2014року.
4. Участь членів земляцтва у форумі молоді «Молодь і сільськогосподарська техніка в 21 столітті» - квітень 2014року.
5. Участь членів земляцтва в спортивних змаганнях – травень 2014 року.
6. Участь членів земляцтва в виконанні стратегічної ініціативи «Рідне село» та найважливіші завдання щодо співпраці з сільськими та селищними радами Нововодолазького району
7. Проведення загальних зборів земляцтва – червень 2014року.

Наприкінці зібрання викладачі кафедри кібернетики, почесний голова земляцтва Мегель Ю.Є., поздоровили студентів Водолажчини зі створенням свого земляцтва і побажали успіхів в подальшій роботі на благо рідного краю. На цьому установчи збори закінчили свою роботу.

Мегель Ю.Є., Чалий І. В., Ротач Д. О.

Більше фото - тут

Переглядів: 1246 | Додав: Umka | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: