Головна » 2015 » Квітень » 10 » СВЯТКУВАННЯ 18-РІЧЧЯ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ ННІ БМ
13:55
СВЯТКУВАННЯ 18-РІЧЧЯ З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ ННІ БМ

9 квітня 2015 р. в головному корпусі університету відбувся святковий концерт, приурочений 18-річчю з Дня заснування навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту ХНТУСГ ім. П.Василенка.

Вісімнадцять років поспіль інститут бізнесу та менеджменту функціонує, «живе» у теплій та дружній атмосфері, неначе одна велика родина. В день заснування інституту у залі панує святковий настрій, керівництво, викладачі та студенти разом згадують перемоги та поразки, тернистий шлях до успіху та великі звершення. Незмінною традицією цього свята є виступи студентських художніх колективів та окремих виконавців, які і цього року, наче вогники святкового феєрверку, майоріли на сцені з найрізноманітнішими номерами: вокал, танці, вірші та інше.

На урочисте святкування «повноліття» інституту завітали почесні гості, давні друзі нашого інституту: проректор з НПР, к.т.н., проф. Жила В.І., голова профспілкового комітету, д.т.н., проф. Артьомов М.П., директор ННІ ЕКТ, д.т.н., проф. Мороз О.М., заст. директора ННІ ЕКТ, к.т.н., доц. Хандола Ю.М.

І головне: яке святкування Дня народження без «батьків» інституту, наших вельмишановних творчих та наукових наставників – дирекції ННІ БМ: директора ННІ БМ, завідувача кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, проф. Мазнєва Г.Є., першого заст. директора ННІ БМ, доц. Піпіної Т.Є., заст. директора ННІ БМ, ст. викладача Заїки С.О., заст. директора ННІ БМ, к.е.н., доц. Калініченка С.М., заст. директора ННІ БМ, ст. викладача Грідіна О.В.

На початку святкового дійства студентів та викладачів з найкращими привітальними словами звернулись Жила Віктор Іванович та Мазнєв Григорій Євтійович, побажавши подальшого наукового та творчого розвитку. Наприкінці ж свята директор дружнього інституту енергетики та комп’ютерних технологій Мороз Олександр Миколайович від імені всього ННІ ЕКТ та, власне кажучи, від усього серця привітав наш інститут з найтеплішими побажаннями.

Наш інститут славиться великою кількістю відмінників, спортсменів та активістів, тому найкращих впродовж святкового концерту було відзначено грамотами інституту.

Прекрасні емоції та враження аудиторії дарували: народний ансамбль, театр-танцю «Аеро» та його молодший склад, вокалісти народного ансамблю пісні і танцю «Берегиня» - Антоненко Лілія, Зєнова Анастасія, Пронь Оксана, Сєвумян Тамара, Соломонова Марія, Стригун Дар’я.

Ми також приєднуємося до всіх привітань, що в цей день лунали зі святкової сцени. Наш рідний інститут, незгасний та палаючий, завжди буде сяяти прекрасною зіркою тим, хто збився з дороги, прокладе стежку у

тернистому полі життя, стане опорою для тих, хто цього потребує. Тож давайте разом побажаємо ННІ БМ невпинно розвиватися, мати гарних друзів та порадників, мріяти та неодмінно досягати своєї мети!

ННІ БМ, ти найкращий!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

 

Переглядів: 719 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: