Головна » 2016 » Квітень » 20 » Святкування 19-ти річчя від дня заснування ННВ БМ
00:00
Святкування 19-ти річчя від дня заснування ННВ БМ

 12 березня 2016 року в актовій залі головного корпусу університету відбулося святкове дійство з нагоди 19-ти річчя від Дня заснування навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту ХНТУСГ ім. П.Василенко.

 Уже 19 років функціонує наш інститут – місце, де талановиті, ерудовані, інтелектуальні та успішні студенти знаходять підтримку у професіоналів своєї справи – викладацького складу навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту – людей, які стають наставниками, опорою та підтримкою для кожного. День народження інституту – це  привід згадати про цей неймовірний вклад, про перемоги та здобутки, про тернистий шлях до успіху. Незмінною традицією дійства стали привітання від дирекції університету та інституту, а також феєричні привітальні виступи студентських художніх колективів та окремих виконавців.

 Цього року на свято завітали: директором ННІ БМ, проф. Мазнєв Г.Є.,  проректор з НПР, к.т.н., проф. Жила В.І., почесний гість нашого університету Піпіна Т. Є., зав. каф., к.ф.н., доц. Мазоренко М.О., заст. директора ННІ БМ, к.е.н., доц. Калініченко С.М., заст. директора ННІ БМ, ст. викладача Заїки С.О., к.е.н., доц.. Сагачко Ю.М.

На початку святкового дійства студентів та викладачів з найкращими привітальними словами звернулись Жила Віктор Іванович та Мазнєв Григорій Євтійович, побажавши подальшого наукового та творчого розвитку.

Наш інститут славиться великою кількістю відмінників, спортсменів та активістів, тому найкращих впродовж святкового концерту було відзначено грамотами інституту:

- За високі досягнення у навчанні;

-За активну участь у спортивному житті університету;

- За активну участь у громадському житті університету;

- За активну участь у художній самодіяльності.

Окремо були відзначені члени студентського комтету ННІ БМ, які сумлінно працюють для розвитку інституту.

Почесною грамотою була нагороджена кафедра культурних універсалій,яка невпинно допомагає молодим талантами нашого ВНЗ сповна відкритись у творчій діяльності.

Прекрасні емоції та враження аудиторії дарували: народний ансамбль, театр-танцю «Аеро» та його молодший склад, вокалісти народного ансамблю пісні і танцю «Берегиня» - Антоненко Лілія, Зєнова Анастасія, Пронь Оксана, Сєвумян Тамара, солісти – Бондаренко Богдан та Непочатова Аліна, Борщ Тетяна, Салогубовський Миколай.

І ми від щирого серця приєднуємось до усіх теплих слів і бажаємо невпинного розвитку, перемог та нових звершень, а головне – і надалі залишатися дружньою родиною навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту!

Зі святом! ННІ БМ – найкращий!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ.

 

Переглядів: 630 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: