Головна » 2016 » Травень » 24 » Святкування Дня Європи
23:18
Святкування Дня Європи

22 травня 2016 року з нагоди святкування Дня Європи чотири тисячі студентів харківських вузів пройшли парадом через центр міста під гаслом "Європейському місту - європейську освіту!". Студенти ХНТУСГ ім.. П.Василенко під проводом к.т.н., проф., ВО ректора Жили В.І. та заст. директора ННІ БМ, ст. викладача Вітковського Ю.П. також приєднались до святкової ходи, пройнявшись духом єдності та свободи.

Європа – це символ волі, незалежності та розвитку. Відмічаючи День Європи, молодь нашого міста висловила надію на краще, надію на невпинний рух уперед, до вдосконалення та змін, адже європейські цінності та прагнення – це запорука солідарності, активної життєвої позиції та розвитку.

Колони ВНЗ пройшли маршем від площі Свободи головною Сумською вулицею до Центрального парку культури і відпочинку ім. М.Горького. Тут відбулася презентація вузів, яку відкрила перший заступник голови Харківської ОДА Юлія Світлична.

У процесі презентації вузів для студентів був організований святковий концерт. До уваги присутніх звучали гімн Європи та гімн України, що переплітаючись мелодіями, надихали молодь на невпинний рух вперед, розвиток та самовдосконалення.

Символом світлого майбутнього, миру та змін стали повітряні кульки, які студенти відпустили у ясне сонячне небо!

Загалом дійство стало черговим кроком України назустріч Європі, тож нехай кожен почне зміни з себе і тоді успіх та розвиток неодмінно чекатиме на Нас!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

 

 

Переглядів: 612 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: