Головна » 2015 » Листопад » 18 » Святкування Дня студента ННІ бізнесу і менеджменту
20:44
Святкування Дня студента ННІ бізнесу і менеджменту

Святкування Дня студента ННІ бізнесу і менеджменту

17 листопада в начально-науковому інституті бізнесу і менеджменту з ініціативи студенткього комітету ННІ БМ та за підтримки дирекції ННІ БМ відбулося святкування Дня студента.

Святкування Дня студента є невід’ємною частиною студентського дозвілля. Свято виникло ще у 1941 році і було затверджено Міжнародною Радою Студентів. Студенти – це рушійна сила нації, молоді і перспективні люди, які мають стати надійним майбутнім для своєї країни. Тому подібні заходи є стимулюючим фактором для безперервного саморозвитку та росту сучасної молоді.

Почесними гостями святкових урочистостей були: директор інституту бізнесу і менеджменту, завідувач кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту Мазнєв Григорій Євтійович, заступник директора ННІ БМ, к.е.н., доцент Заїка Світлана Олександрівна, заступник директора ННІ БМ, старший викладач Грідін Олександр Володимирович, заступник директора ННІ БМ, к.е.н., старший викладач Сагачко Юлія Миколаївна, а також професорсько-викладацький склад кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту, обліку та аудиту, економіки і маркетингу, кібернетики, культурних універсалій, ЮНЕСКО «Філософія людського спілкування» та соціо-гуманітарних дисциплін.

У цей визначний день студентів вітали: народний театр-танцю «Аеро», танцювальний колектив інституту бізнесу і менеджменту – молодший склад театру-танцю «Аеро», народний ансамбль пісні і танцю «Берегиня» та його прекрасні учасниці – студентки інституту бізнесу і менеджменту: Пронь Оксана, Непочатова Аліна, Зєнова Анастасія, Сєвумян Тамара і, безумно, золотий голос ННІ БМ, к.е.н, старший викладач кафедри організації виробництва, бізнесу і менеджменту Хлопоніна Ольга Іванівна.

Звичайно, найактивніших та найуспішніших студентів було нагороджено подяками та дипломами за різні визначні досягнення впродовж навчального семестру: за активну участь у підготовці, організації та проведенні святкування з нагоди 85-річчя з Дня заснування ХНТУСГ, за активну участь та за перемогу у конкурсі-виставці творчих робіт та виробів студентів та співробітників ХНТУСГ «Барви осені-2015», за творчий підхід та ініціативність при проходженні виробничої практики, за активну участь у роботі Земляцтва студентів Зміївського та Харківського районів, за вагомий особистий внесок у проведенні профорієнтаційної роботи, за активну участь у проведенні фахового семінару «Мій фах – бухгалтер», за кращу доповідь на Внутрівузівській науково-практичній конференції за підсумками виробничої практики студентів спеціальності «Облік і аудит», за ІІ місце у загальноуніверситетських спортивних змаганнях «Футбол першокурсника-2015» серед ННІ, за перемогу у конкурсному диктанті з української мови до Дня української мови та писемності.

Ми від щирого серця вітаємо студентів зі святом і бажаємо їм творчого натхнення, успіхів у навчанні та вірних друзів! З Днем студента, панове!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 643 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: