Головна » 2015 » Лютий » 22 » СВЯТКУВАННЯ МАСЛЯНОЇ – ЧАСТУВАННЯ СМАЧНЮЧИМИ МЛИНЦЯМИ
21:43
СВЯТКУВАННЯ МАСЛЯНОЇ – ЧАСТУВАННЯ СМАЧНЮЧИМИ МЛИНЦЯМИ

20 лютого 2015 р. в інституті бізнесу і менеджменту відбулося символічне святкування Масляної, яке було організоване з ініціативи студентського комітету ННІ БМ та за активної підтримки дирекції ННІ БМ. Святковий стіл був щедро вкритий традиційним гостинцями. Дівчата та хлопці в яскравих українських костюмах закликали усіх бажаючих в теплій та дружній компанії скуштувати млинців за чашечкою гарячого чаю.

Свято це зародилося ще в стародавній слов'янській культурі. Люди здавна на Масляну випікали млинці, як символ тепла, сонця, перемоги весни над зимою. Це свято об'єднувало, зігрівало останніми морозними днями та гостинно закликало весну. Зараз Масляна – це символ приходу тепла, відродження та яскравого сонця.

Студенти та викладачі інституту були у захваті від такої ідеї святкування Масляну. В нашому інституті стало доброю традицією великою родиною бізнесу і менеджменту святкувати Масляний тиждень. Веселий сміх лунав навкруги, підіймаючи настрій та сповіщаючи про прихід весни. Ми впевнені, що ніхто не лишився голодним, адже запах свіжоспечених млинців розливався широкими залами інституту і запрошував усіх до частування головного символу Масляної!

Від імені інституту щиро дякуємо тим господиням, які власноруч створили таку смакоту, та дирекції ННІ БМ за надання унікальної можливості організації свята!

Тож вітаємо усіх із Масляною, бажаємо тепла, мира, добробуту Вам і Вашим оселям!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 751 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: