Головна » 2015 » Березень » 6 » СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ ННІ ЕКТ ТА ННІ БМ
08:24
СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ ННІ ЕКТ ТА ННІ БМ

5 березня 2014 р. в навчальному корпусі ННІ ЕКТ відбувся святковий концерт, приурочений святу 8 березня – Міжнародному жіночому дню. Його організаторами виступили студентські активи інституту енергетики та комп’ютерних технологій і інституту бізнесу і менеджменту. Це свято в котрий раз нагадало всім про те, що треба цінувати жінок як найпрекрасніший витвір мистецтва, як багатогранний сяючий діамант.

Погодьтесь, 8 березня – це дивовижне свято весни, яке втілює в собі тепло, ніжність та красу. Жінки… Такі добрі, ласкаві, тендітні… Саме вони є берегинями роду людського, щедрість їх душ зігріває, сила духу захоплює, а краса вселяє надію, що світ неодмінно буде натхненним.

Наші студенти не лишились осторонь і приєднались до привітань, влаштувавши грандіозний концерт для прекрасної половини інститутів. Звісно, урочистості не обійшлися без почесних гостей: першого заступника директора ННІ БМ Піпіної Тетяни Євгенівни, директора ННІ ЕКТ, д.т.н., проф. Мороза Олександра Миколайовича, заступника директора ННІ ЕКТ, к.т.н., доц. Хандоли Юрія Миколайовича, заступника директора ННІ ЕКТ, к.т.н., доц. Бовчалюка Станіслава Ярославовича.

Відкрили свято запальні дівчата – молодший склад народного театру-танцю «Аеро», а підтримали їх красуні із народного ансамблю «Берегиня». Чоловіча половина також не відставала: Мотузний Євген, Тесля Владислав, Олександр Пяткін привітали усіх присутніх ліричними піснями, бітбоксом та навіть чуттєвим репом. Настрій усім підіймала команда КВН «Black and White» інституту енергетики та комп’ютерних технологій. Всі присутні мали змогу насолодитися чарівним співом Аліни Чалої та помилуватися східним танцем Холодної Дар’ї. Дуети Зенової Анастасії та Антоненко Лілії, а також Аброшнікової Світлани та Пантилей Ірини подарували гостям прекрасні пісні, що підбадьорили глядацьку залу.

А ось справжньою несподіванкою для всіх присутніх жінок став подарунок чоловічої половини учасників – хлопці порадували щирими побажаннями тендітних красунь, і, безумовно, студенти не змогли обійти увагою прекрасну людину, чарівну, дивовижну та палко любиму Піпіну Тетяну Євгенівну, якій ми за все безмежно вдячні і бажаємо міцного здоров’я та успіхів у роботі!

Усі учасники концерту були нагороджені грамотами та найкращими побажаннями від дирекцій ННІ ЕКТ та ННІ БМ.

Тож ми щиро вітаємо усіх жінок зі святом, бажаємо бути неперевершеними, надзвичайними, прекрасними, і повсякчас прикрашати цей світ!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 815 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: