Головна » 2017 » Травень » 22 » "Тиждень здоров'я" на ННІ БМ
13:08
"Тиждень здоров'я" на ННІ БМ

15-19 травня за ініціативи студентської ради ННІ БМ для молоді нашого інституту був організований «Тиждень здоров’я».

Даного роду заходи необхідні для популяризації здорового способу життя серед молоді і є актуальними на сьогоднішній день. Для того, аби долучити студентів до участі у тематичному тижні здоров’я представники студентської ради ННІ БМ приготували цікаві конкурсно-розважальні завдання, яскраві призи та створили прекрасну атмосферу для втілення запланованих цілей.

Розпочався тиждень здоров’я з візиту до студентської групи прямо під час занять з цікавою пропозицією – зробити зарядку. Молодь із задоволенням прийняла пропозицію і виконувала фізичні вправи разом з інструктором. 

Наступним кроком до здоров’я став флешмоб «Сигарету – на цукерку!». Організатори «озброївшись» пакунком солодощів прогулялись університетським подвір'ям, пропонуючи усім охочим обміняти тютюновий виріб на смачну цукерочку. Відмов не було. Студенти з радістю замість бридкого диму обирали смаколики.

Символом наступної ідеї стали фрукти. Представники студентської ради підготували спортивну вікторину для студентів. Наосліп кожен бажаючий діставав фант із завданням виконати певний вид фізичної вправи і за успішне втілення запропонованого отримував солодкий літній дарунок – апельсини, банани, мандарини…

Отож, плідно попрацювавши, ми дійшли до висновку – популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді можливо і необхідно. Маємо надію, що у майбутньому «Тиждень здоров’я» буде проводитись якомога частіше, а бажаючих приєднатись до активної та здорової молоді стане більше!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентської ради ННІ БМ

Переглядів: 575 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: