Головна » 2016 » Листопад » 5 » Тренінг «Згуртованість та єдність колективу»
00:15
Тренінг «Згуртованість та єдність колективу»

02 листопада 2016 року  згідно  плану виховної роботи ННІ БМ в гуртожитку № 4 був проведений тренінг «Згуртованість та єдність колективу» для студентів, що проживають в зазначеному гуртожитку. Захід організували та провели старші викладачі кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту  Дудник О.В., Голованова А.Є., Краля В.Г. та за участі коменданта гуртожитку №4 Чигринця А.Є.

При виборі вектору проведення тренінгу  та відповідних завдань у орієнтувалися  на те, що  «Згуртованість колективу» розкриває особливості міжособистісних відносин в колективі, єдність ціннісних орієнтацій, єдність цілей і мотивів діяльності в межах спільної діяльності, що в сукупності безпосередньо впливає на формування соціально-психологічного клімату.

Дружні контакти, що формуються під час нашого тренінгу, є осново для співпраці і взаємодопоми, формують хороший соціально-психологічний клімат.

Більш детальну інформація про тренінг Ви зможете прочитати  в наступній газеті ХНТУСГ "Світоч знань".

Дякуємо всім учасникам за активну участь! Якщо є побажання чи зауваження , щодо наступних заходів в гуртожитку  просимо писати інформацію в офіційній групі ННІ БМ.

Переглядів: 692 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: