Головна » 2016 » Березень » 11 » Творчі зв’язки ННІ БМ із загальноосвітньою школою
16:56
Творчі зв’язки ННІ БМ із загальноосвітньою школою

Творчі зв’язки ННІ БМ із загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів № 143 м. Харкова

В березні 2016 року керівництво дирекції ННІ БМ, у складі директора, професора Мазнєва Г.Є. та заступника директора Заїки С.О. відвідало Харківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 143 з метою розвитку творчих контактів в сфері підготовки майбутніх абітурієнтів, проведення профорієнтаційної роботи серед випускників школи та популяризації освітніх послуг університету.

Під час відвідування школи відбулася зустріч з директором Оленою Олександрівною Левченко, якій було передане Посвідчення про включення до складу Просвітницької Ради ХНТУСГ. Також директору школи була вручена Подяка Ректора ХНТУСГ академіка Л.М. Тіщенка за вагомий внесок в підвищення якості підготовки майбутніх студентів, адже лише в 2015 році з трьох випускників цього навчального закладу, які поступили до нашого університету, двоє є медалістами, а наразі – відмінниками навчання.

За сприяння директора відбулася зустріч з учнями випускних класів. Під час зустрічі було презентовано інформацію про ХНТУСГ, в доступній для сприйняття майбутніми випускниками формі розкрито переваги отримання вищої освіти в нашому університеті. Зокрема, було акцентовано увагу на високих рейтингах ХНТУСГ серед інших вищих навчальних закладів Харкова та України, високий рівень підготовки фахівців, які отримують освіту в університеті, славетних та величних академічних традиціях, яким приділяється величезна увага в організації навчального процесу, ступені інтегрованості ХНТУСГ в загальноєвропейську та світову академічну спільноту, досвіді застосування прогресивних освітніх технологій, високому рівні матеріально-технічного забезпечення навчального процесу та перспективах успішного працевлаштування випускників.

Також увагу учнів привернули питання військової підготовки, міжнародних студентських обмінів, закордонних практик. Учні з задоволенням подивилися презентаційний фільм про ХНТУСГ та ННІ БМ, після чого поставили представникам університету змістовні запитання щодо умов вступу 2016 року, на які отримали вичерпні та аргументовані відповіді.

Поряд з професором Г.Є. Мазневим та доцентом С.О. Заїкою школу відвідали студенти ХНТУСГ, які є її випускниками. Останнє дозволило значною мірою усунути вікові та статусні бар’єри в спілкування та більш повно розкрити зміст переваг отримання вищої освіти в нашому університеті для безпосередніх майбутніх споживачів освітніх послуг.

Після зустрічі було укладено договір про співпрацю між ХНТУСГ та Харківською ЗОШ № 143, який дозволить підвищити інтенсивність та ефективність творчих контактів між нашими закладами освіти в справі підготовки кваліфікованих кадрів на користь процвітання нашої держави.

 

Переглядів: 584 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: