Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Участь кафедри обліку та аудиту в нараді керівників навчальних закладів Харківського району
14:23
Участь кафедри обліку та аудиту в нараді керівників навчальних закладів Харківського району

30 вересня 2015 р. в рамках профорієнтаційної роботи кафедри обліку та аудиту к.е.н., доцент Луценко Олена Анатоліївна та к.е.н., доцент Поливана Людмила Анатоліївна відвідали нараду керівників навчальних закладів Харківського р-ну.

Нарада була присвячена вирішенню нагальних питань, що постали на сьогодні перед освітньою системою. Викладачі кафедри обліку та аудиту взяли участь у роботі наради, розповівши про систему вищої школи в ХНТУСГ загалом та навчання в інституті бізнесу і менеджменту за відповідними напрямами підготовки зокрема.

Крім того, Л.А. Поливана та О.А. Луценко запросили вчителів та учнів середніх освітніх закладів Харківського району до участі в VІ профорієнтаційному семінарі кафедри обліку та аудиту «Мій фах – бухгалтер: професія бухгалтера – запорука Вашої успішності». Викладачі підкреслили важливість проведення таких заходів в нашому ВНЗ в рамках зміцнення зв’язків університету в цілому та кафедри, зокрема, із школами, ліцеями тощо.

Переглядів: 560 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: