Головна » 2015 » Травень » 26 » УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ХНТУСГ У ФЕСТИВАЛІ «ХАРКІВСЬКИЙ ВАЛЬС»
15:51
УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ ХНТУСГ У ФЕСТИВАЛІ «ХАРКІВСЬКИЙ ВАЛЬС»

23 травня 2015 р. з ініціативи Харківської міської ради відбулось встановлення рекорду України з наймасовішого виконання Віденського вальсу на одній локації під час проведення фестивалю «Харківський вальс».

Харків славиться великою кількістю різноманітних масових заходів та встановлених масових рекордів, які згрутовують жителів нашого міста та його гостей. Це визначна мить у житті кожного палкого патріота нашого міста – мить залучення до єдиного пориву, єдиної мети, єдиного настрою. Серед таких заходів можна згадати Парад ВНЗ Харкова з нагоди святкування Дня першокурсника, встановлення масового рекорду з віджимання, велорекорду України тощо.

І ось, 23 травня, у Харкові зафіксовано танцювальний рекорд України. В цей день понад 1500 пар одночасно танцювали Віденський вальс на одному з найбільших майданів Європи – майдані Свободи. Вальс танцювали під пісню у виконанні заслуженої артистки України Євгенії Костенко.

Зауважимо, що за цим визначним дійством спостерігала не лише вся Україна. В цей день в Харкові відбулось засідання Генеральної Асамблеї міст-володарів Призу Європи, президентом якого на термін з 2015 по 2016 рр. обраний харківський міський голова Геннадій Кернес.

У цій урочистій миті взяли участь студенти, курсанти, школярі та всі бажаючі жителі міста. Не залишився осторонь і наш університет. Близько 200 танцювальних пар, які склали студенти нашого університету всіх навчально-наукових інститутів та більшості навчальних курсів, з гідністю представили наш університет під час масового заходу та з гордістю відстоювали честь нашого міста.

Як приємно було бачити серед радісних та захоплених облич усмішки дівчат та хлопців ННІ бізнесу і менеджменту. Студенти та студентки 1-3 навчальних курсів нашого інституту залюбки долучилися до грандіозного дійства, і залишили найкращі спогади по завершенню масового танцювального заходу.

Ми щиро пишаємось високим званням, статусом нашого міста, його видатним визнанням на європейському рівні! Ми від усього серця вдячні небайдужим студентам нашого інституту за участь в Харківському вальсі та пишаємось їх сміливості, витримці та відданості нашій єдиній справі: прославлянні імені рідного міста – Харкова!

Губар Анна,

голова студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 722 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: