Головна » 2017 » Листопад » 18 » Участь студентів ННІ БМ у ІІІ Міждисциплінарному квесті "Пошуки скарбів науки"
01:06
Участь студентів ННІ БМ у ІІІ Міждисциплінарному квесті "Пошуки скарбів науки"

11 листопада 2017 року студенти навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту прийняли участь у ІІІ Міждисциплінарному квесті «Пошуки скарбів науки», який відбувся у рамках Тижня науки.

Учасники квесту, яких, доречі, було більше 100, розподілилися на 20 команд, що представили різні вищі навчальні заклади Харкова. Стартовим майданчиком інтелектуальних змагань став НТУ «ХПІ». Організаторами заходу вситупили: Рада молодих науковців при Харківській обласній державній адміністрації (ХОДА), керівництво та колективи університетів, які надали локації для квесту. Квест відбувся на базі трьох ВНЗ Харкова: НТУ «ХПІ», ХНУМ ім. І.П. Котляревського, ХНУМГ О.М. Бекетова.

Урочисте відкриття квесту відбулось у ректорському корпусі Харківського політтехнічного інституту. Учасників вітали: ректор НТУ «ХПІ» професор Євгеній Сокол, Голова Ради молодих науковців Наталія Куфтеріна.

За словами голови Ради молодих науковців при ХОДА Наталії Куфтеріної, головною ідеєю заходу є популяризація науки серед молоді. «Молоді вчені готують спеціальну програму для студентів, аби презентувати сферу наукової діяльності. Це певним чином мотивує студентів у подальшому займатися дослідницькою діяльність і залишатися в Україні», - зауважила Наталія.

Навчально-науковий інститут бізнесу і менеджменту представили студенти: Дядькін Олександр, Заяць Юлія, Ткачов Віталій, Безверхня Марія та Міненко Софія.

На учасників чекали цікаві завдання, загадки та запитання у різних сферах наукової діяльності. Атмосфера у процесі змагань була товариською та яскраво-веселою, адже молодь, як завжди, з усмішкою та приязністю сприймає нову інформацію та цікаві інтелектуальні задачі.

На сьогоднішній день учасниками квесту стають майже усі ВНЗ Харківської області і більшість цих закладів не мають технічного спрямування. Це свідчить про те, що студенти прагнуть до знань, саморозвитку, відкриття нових горизонтів та удосконалення уже набутих знань та навичок. А студенти ННІ БМ завжди виявляють ініціативу стати учасниками такого роду заходів, тому ми висловлюємо поддяку молодим науковцям. Бажаємо успіхів та нових пермог!

студентки 41-МН групи

Заяць Юлія та Романова Руслана

Переглядів: 385 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: