Головна » 2016 » Березень » 18 » Участь студентів Зміївського земляцтва у святкуванні Масляної в ХНТУСГ
20:32
Участь студентів Зміївського земляцтва у святкуванні Масляної в ХНТУСГ

    

Незмінна традиція пекти млинці на Масляну - стародавнє слов'янське свято, що залишилося ще з часів язичницької культури і збереглося після прийняття християнства, існує сьогодні в кожному будинку. Яскраво підтримали святкування Масляної і в головному корпусі ХНТУГ ім. П. Василенка

 На святкуванні студенти та викладачі мали змогу проявити свої творчі та кулінарні таланти у приготуванні найрізноманітніших видів млинців – страви, що символізує прихід весни та є головним атрибутом Масляної. Студенти Зміївського земляцтва ХНТУСГ також приймали активну участь у традиційному дійстві, приклавши зусилля для того, аби атмосфера святкування Масляної сяяла барвистими вогнями та подарувала незабутні спогади її учасникам.

За підтримки викладачів кафедри організації виробництва та менеджменту активісти Зміївського земляцтва створили незабутні млинцеві композиції, що вирізнялися своєю самобутністю та оригінальною рецептурою. За активну участь у збереженні та відновленні народних традицій студенти Зміївського земляцтва були нагороджені почесними грамотами, а також здобули перемогу у номінації «Усім млинцям – млинець», що вкотре доводить їх креативність та прагнення долучитися до життя університету.

 Ми від щирого серця вітаємо усіх із прийдешніми святами та бажаємо, щоб Ваше життя було таким же яскравим та насиченим, як і сама Весна!

Переглядів: 588 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: