Головна » 2018 » Квітень » 19 » Участь у роботі круглого столу «Дуальна освіта та інновації в освітньому процесі»
20:25
Участь у роботі круглого столу «Дуальна освіта та інновації в освітньому процесі»

Колектив кафедри обліку та аудиту і студенти ННІ БМ Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка прийняли активну участь у роботі круглого столу на тему «Дуальна освіта та інновації в освітньому процесі». Захід відбувся 13 квітня 2018 року на базі Харківського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» у рамках Тижня науки.

В роботі круглого столу прийняли участь та виступили представники закладів вищої освіти Харкова, науковці та представники бізнесових структур. На заході велась дискусія навколо основних проблем щодо потреб і можливостей бізнесу в отриманні освіти бухгалтерами та аудиторами, підвищення практичної спрямованості підготовки фахівців через впровадження дуальної освіти, використання нових форм та методів педагогічної майстерності, консолідації українських ЗВО та інших операторів ринку бізнес-освіти, бачення студентською молоддю пріоритетів професійної підготовки.

Викладач кафедри обліку та аудиту ХНТУСГ Даниленко Валерій Володимирович виступив з доповіддю на тему «Особливості дуальної освіти ЗВО США та Німеччини». Ця доповідь визвала жваву дискусію.

Всі учасники круглого столу отримали сертифікати учасників. Кращі студенти були нагороджені почесними грамотами.

К.е.н., доцент кафедри обліку та аудиту Накісько О.В.

Переглядів: 352 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: