Головна » 2016 » Березень » 21 » Участь у святкуванні Дня Харківського району
18:20
Участь у святкуванні Дня Харківського району

  15 березня 2016 року викладачі кафедри обліку і аудитуХНТУСГ були запрошені на святкування Дня Харківського району. Цей захід «З давнини до сьогодення»відбувся з нагоди 93-річниці утворення Харківського району.

 У великій залі районної державної адміністрації відбулося урочисте поздоровлення співробітників адміністрації ХРДА, мешканців району, ветеранів ВВВ, ветеранів праці, представників громадських об’єднань та засоби масової інформації, гостей. На концерті виступали творчі колективи Харківського району: проводилась демонстрація фільму про історію, символіку і досягнення району з моменту створення у 1932 р. до теперішнього часу, визначені здобутки та найважливіші моменти історії.

 

Доценти кафедри Луценко О.А, Поливана Л.А разом із студентами Земляцтва Харківського району Саєнко І., Саєнко А. (44 МН), Добронос Т. (45 ОА), Демченко О.(32 МН), Цимбаліст А.(32 МН) із задоволенням поринули в атмосферу свята.

  На святі виступив Голова ХРДА - Юрій Іванович Раїна, до речі, випускник ХНТУСГ, привітав присутніх зі святом, зазначив, що сучасне обличчя району пов’язане з економічними та соціальними процесами, які відбуваються в Україні.

    Після урочистостей викладачі і студенти були запрошені на зустріч-нараду із Коваленко І.М. і Сівцовим М.М. до відділу економіки, де обговорили результати подальшої співпраці і розробили сумісний план роботи.

    Викладачі кафедри обліку і аудиту, яку очолює д.е.н, проф. Маренич Т.Г., висловлюють теплі слова вдячності за запрошення на Свято заступнику начальника управління - начальнику відділу транспорту і промисловості Сівцову М.М., до речі теж випускнику ХНТУСГ, начальнику відділу економіки Коваленко І.М.

Маренич Т.Г., Луценко О.А., Поливана Л.А.

 

 

 

Переглядів: 635 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: