Головна » 2017 » Листопад » 13 » Участь у святкуванні Дня Харківського району та виїзне засідання Земляцтва в ХРДА
16:31
Участь у святкуванні Дня Харківського району та виїзне засідання Земляцтва в ХРДА

10 листопада 2017 року викладачі кафедри обліку та аудиту і студенти ХНТУСГ були запрошені на святкування Дня Харківського району.

У великій залі районної державної адміністрації відбулося урочисте поздоровлення співробітників адміністрації ХРДА, мешканців району, ветеранів ВВВ, ветеранів праці, представників громадських об’єднань та засобів масової інформації, гостей. На концерті виступали творчі колективи Харківського району: проводилась демонстрація фільму про історію, символіку і досягнення району з моменту створення у 1932 р. до теперішнього часу, визначені здобутки та найважливіші моменти історії.

Доценти кафедри Луценко О.А, Поливана Л.А разом із студентами Земляцтва Харківського району Поваляєва Дарина – Голова земляцтва (24ОА), Матяш Ганна – заступник Голови (54 ОА), Гайдай Людмила – секретар земляцтва (15 ОА/ФН), Сенюшкіна Ганан (15 ОА/ФН) із задоволенням поринули в атмосферу свята.

На святі виступив Голова ХРДА - Юрій Іванович Раїна, до речі, випускник ХНТУСГ, привітав присутніх зі святом, зазначив, що сучасне обличчя району пов’язане з економічними та соціальними процесами, які відбуваються в Україні.

Після урочистостей викладачі і студенти були запрошені на зустріч-нараду, яка входила в рамки виїзного засідання активу Земляцтва студентів Харківського району до відділу економіки із начальником відділу економіки Коваленко І.М. і заступником начальника управління - начальником відділу транспорту і промисловості Сівцовим М.М., до речі теж випускником ХНТУСГ,де обговорили результати подальшої співпраці, розробили сумісний план роботи та ознайомились із стратегією розвитку району на 2018р.

Викладачі кафедри обліку і аудиту, яку очолює д.е.н, проф. Маренич Т.Г., висловлюють теплі слова вдячності за запрошення на Свято керівництву ХРДА.

Луценко О.А., Поливана Т.Г.

Переглядів: 391 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: