Головна » 2017 » Листопад » 21 » Участь викладачів кафедри обліку та аудиту та студентів у семінарі «День фінансової обізнаності»
00:39
Участь викладачів кафедри обліку та аудиту та студентів у семінарі «День фінансової обізнаності»

15-17 листопада 2017р.викладачі кафедри обліку та аудиту і студенти групи 15ОА/ФН ХНТУСГ прийняли участь у семінарі «День фінансової обізнаності», який відбувся в рамках спільного проекту Національного банку, проекту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Трансформація фінансового сектору" та міжнародної платіжної системи Visa "Дні фінансової обізнаності" .

Викладачі прийняли участь у 7 відкритих і 4 спеціальних лекціях , організованих для викладачів ВНЗ про фінансову обізнаність та інклюзію, споживче кредитування, реформи в банківському секторі, інститут фінансового омбудсмена, фінансову звітність банків, а також систему гарантування вкладів в Україні.

Студенти приймали участь в інтерактивних воркшопах та тренінгах , а найбільш активні учасники були нагороджені подарунками. Студенти Романашенко М. і МоскалецьГ.одержали на згадку сумки .

Після офіційної частини заходу викладачі і студенти відвідали виїзну експозицію Національного банку «Музей грошей», яка складалася з двох основних частин:історичної експозиції, до якої увійшли виставка банкнот і монет "Шляхами історії української гривні", присвячена історії української валюти, а також спеціальний фотопроект "Натхненні епохою УНР" та колекцію пам’ятних монет "Сторінками історії України", яка об’єднує кілька серій, виділяє найважливіші події та символи в історії нашої держави, а також м.Харкова та Харківської області.

Окремиим стендом на виставціекспонувалися найпопулярнішісеріїпам’ятних монет Національного банку: "Знаки зодіаку", "Дитячий зодіак", "Східнийкалендар" .

Присутні також мали можливість подивитися просвітницькі ролики кампанії "Гривня – наш символ", які дозволилибільшедізнатися про історичний і символічнийзміст банкнот українськоївалюти. Такожусіприсутні на заходібули запрошенівідвідати кешлес-зону компанії Visa.

Закінчився 3 день семінару жвавим обговоренням питань і нагородженням викладачів сертифікатами.

Викладачі кафедри обліку та аудиту і студенти сподіваються, що здобуті студентами знання допоможутьпідвищити рівень фінансової обізнаності та краще орієнтуватися у питаннях фінансів. А подібні заходи є надзвичайно важливими у формуванні компетентних спеціалістів, цікавими в контексті практичного застосування та пізнавальними щодо вивчення окремих елементів фінансової роботи на всіх рівнях.

Завідувачкафедриобліку та аудиту,

д.е.н., професорМаренич Т.Г.

к.е.н., доцентЛуценко О.А.

Переглядів: 361 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: