Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Участь викладачів кафедри обліку та аудиту у роботі круглого столу ХРДА
00:25
Участь викладачів кафедри обліку та аудиту у роботі круглого столу ХРДА

10 жовтня 2017р. викладачі кафедри обліку та аудиту прийняли участь у круглому столі для підприємців, який був організований Харківською районною державною адміністрацією (ХРДА) та стосувався питань організації підприємницької діяльності.

У засіданні круглого столу виступив Олександр Валерійович Чумак – радник голови ХОДА Світличної Ю.А. з питань розвитку підприємництва, президент «Асоціації приватних роботодавців», член громадської ради при ДФС України із інформацією про нові можливості для підприємців. Він ознайомив присутніх із результатами IХ Міжнародного економічного форуму, новими проектами та підписанням меморандумів.

В роботі круглого столу взяла участь головний державний інспектор сектору організації роботи Харківської ОДПІ ГУ ДФС у Харківській області – Боброва Інна Олександрівна, яка знайомила присутніх із нововведеннями у податковому законодавстві і питаннями легалізації заробітної плати.

Заступник начальника відділу з питань праці та зайнятості управління соціального захисту населення Харківської райдержадміністрації – Пімкіна Оксана Олексіївна виступила із доповіддю на тему: «Актуальні питання праці».

Закінчилося засідання жвавим обговоренням питань.

Завідувач кафедри обліку та аудиту, д.е.н., професор Маренич Т.Г.

к.е.н., доцент Луценко О.А.

Переглядів: 381 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: