Головна » 2017 » Липень » 2 » УНІВЕРСАЛЬНА ПРОФЕСІЯ - МЕНЕДЖЕР!
09:48
УНІВЕРСАЛЬНА ПРОФЕСІЯ - МЕНЕДЖЕР!

Вже понад 20 років Начально-науковий інститут бізнесу і менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка готує професійних менеджерів.

Головною особливістю професії менеджера є її універсальність, що дозволяє випускникам бути затребуваними на підприємствах усіх форм власності і у всіх секторах економіки.

Професія менеджера надає чудові кар’єрні можливості, адже крім отриманого багажу знань під час навчання в інституті бізнесу і менеджменту студенти розвивають управлінський і організаторський талант, ініціативність і комунікабельність, вчаться приймати якісні управлінські рішення, які нині дуже цінуються роботодавцями. Адже будь-який керівник розуміє, наскільки важливо для підприємства мати кваліфіковані кадри управління, щоб на чолі кожного підрозділу стояв талановитий лідер, здатний сприяти ефективній роботі як кожного члена колективу, так і підприємства в цілому.

Характерною особливістю випускників Інституту бізнесу і менеджменту є вміння вдосконалювати особистісні характеристики та розвивати в собі такі навички і якості:

- лідерські здібності;

- стратегічне мислення;

- інноваційний підхід до управління;

- вміння мотивувати персонал;

- використання ефективних важелів контролю за виконанням доручень;

- делегування повноважень, на основі особистісного підходу в управлінні.

Високопрофесійний професорсько-викладацький склад Інституту бізнесу і менеджменту надає своїм випускникам не «рибину», а «вудочку», що допомагає їм постійно вдосконалюючись, стати успішними в бізнес просторі.

Якщо Ви ще не визначились зі своєю майбутньою професією, та не впевнені, ким хотіли б працювати після закінчення університету, то запрошуємо Вас на навчання до ННІ бізнесу і менеджменту на спеціальність «МЕНЕДЖМЕНТ», яка є всеосяжною і відкриває перед людьми стільки можливостей, що її по праву можна назвати універсальною.

Колектив кафедри організації виробництва,
бізнесу та менеджменту

Переглядів: 607 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: