Головна » 2015 » Березень » 19 » УРОЧИСТЕ ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ КОНКУРСУ «КРАЩИЙ КУРАТОР РОКУ-2015»
20:31
УРОЧИСТЕ ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ КОНКУРСУ «КРАЩИЙ КУРАТОР РОКУ-2015»

18 березня 2015 р. у головному корпусі університету відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий куратор року», який також цього року приурочений 85-тиріччю університету.

Як відомо, для кожної творчої особистості необхідна тверда рука майстра. Саме такими наставниками і є куратори студентських груп. Уже п’ять років поспіль загальноуніверситетський конкурс «Кращий куратор року» є невід’ємною складовою комплексу виховних заходів ХНТУСГ. Саме в процесі креативного змагання виявляються найбільш неочікувані аспекти та здібності наших кураторів.

Цього року у конкурі взяли участь: Гіржева Ольга Миколаївна (ННІ БМ), Шинкаренко Ірина Миколаївна (ННІ ЕКТ), Сорокотяга Анна Василівна (ННІ МСМ), Сліпченко Максим Володимирович (ННІ ПХВ), Кутья Олеся Валеріївна (ННІ ТС),

На початку святкового концерту з привітальним словом до конкурсантів та вболівальників звернувся ректор ХНТУСГ, д.т.н., акад. Тіщенко Леонід Миколайович. Звичайно, конкурс не обійшовся без справедливих членів журі, до складу якого увійшли: проректор з НПР, к.т.н., проф. Жила В.І. (голова журі), голова комітету у справах молоді та спорту, к. філос. н., доц. Моісеєва Наталія Іванівна, завідувач кафедри культури, к. філос.. н., доц. Мазоренко Марина Олегівна, начальник навчально-виховного відділу Вітковський Юрій Петрович, голова організаційно-адміністративної частини, к.т.н., доц. Бредихін Вадим Вікторович, голова студентського комітету Малюхов Олександр.

Учасники продемонстрували свої творчі здібності та вміння співпрацювати із своїми студентами. Свої художні номери куратори представили в неочікуваних амплуа: хореографія, поезія, акторська майстерність. Крім того, конкурсанти мали змогу уявити себе на посаді ректора університету у конкурсі «Якби я був(ла) ректором» і пофантазувати щодо подальшої програми розвитку нашого навчального закладу. Не дивно, що конкурс відбувся на надзвичайно високому рівні з креативно та грамотно побудованими художніми номери: куратори усіх представлених ННІ виявилися вельми талановитими людьми.

У процесі дійства глядачів вітали творчими номерами Аліна Мутиліна та Владислав Тесля.

Але яким би прекрасним не був конкурс, він був, є і залишиться конкурсом.

Тож у номінації «За залучення студентів до культурної роботи» перемогу здобула Гіржева О.М. (ННІ БМ); у номінації «За краще патріотичне виховання студентів» - Шинкаренко І.М. (ННІ ЕКТ), у номінації «За дебют у якості куратора» - Сорокотяга А.В. (ННІ МСМ); у номінації «За залучення студентів до наукової роботи» - Кутья О.В. (ННІ ТС); у номінації «За інновації в кураторській діяльності» - Сліпченко М.В. (ННІ ПХВ).

Перемогу у фіналі конкурсу «Кращий куратор року-2015» здобув представник ННІ ПХВ, к.т.н., доц. Сліпченко Максим Володимирович, з чим ми його сердешно вітаємо та бажаємо подальших успішних звершень!

Ми щиро приєднуємось до привітань учасникам і бажаємо наснаги, терпіння та успіхів у подальшій виховній діяльності, а особливо!

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 781 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: