Головна » 2016 » Березень » 23 » Урочисте підведення підсумків конкурсу "Кращий куратор року-2016"
23:06
Урочисте підведення підсумків конкурсу "Кращий куратор року-2016"

  23 березня 2016 року в головному корпусі університету відбувся фінальний етап конкурсу «Кращий куратор року-2016». Дійство було приурочене 85-річчу Харківського національного технічного університету сільського господарства імені П. Василенко.

  Як відомо, для того аби реалізувати потенційні здібності кожного зі студентів, необхідна вміла рука майстра, якими рік від року виступають наші куратори. Кожен з них самобутній та неповторний, із власними принципами та амбіціями, але об’єднані вони однією метою – навчити, допомогти та порадити, підставивши тверде плече у необхідний момент. Для того, аби проявити свої творчі, виховні та дружні вміння кожен з кураторів має можливість прийняти участь у загальноуніверситетському конкурсі «Кращий куратор року». Уже п’ять років поспіль цей захід дозволяє відкрити найбільш неочікувані ракурси та здібності наших шановних кураторів.

 Цього року титул «Кращого куратора» відстоювали: Островерх Ольга Василівна, куратор 22 - МНа групи ННІ БМ, Задорожня Вікторія Володимирівна – куратор 22 М групи ННІ МСМ; Сорокін Максим Сергійович – куратор 41 Е групи ННІ ЕКТ; Бережна Наталя Георгіївна – куратор 22 ТТ групи ТС; Черняєв Олександр Олександрович – куратор 51 ПЗ групи ННІ ПХВ.

 

  На початку святкового концерту з привітальним словом до конкурсантів та вболівальників звернувся ректор ХНТУСГ, д.т.н., акад. Тіщенко Леонід Миколайович, який в свою чергу не оминув увагою групу підтримки учасників – студентів, які активно та голосно підтримали представників своїх навчально-наукових інститутів, особливо хотілося б відмітити студентів навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту, які яскраво та креативно надали святу атмосфери справжнього змагання.

 Звичайно, конкурс не обійшовся без справедливих членів журі, до складу якого увійшли: проректор з НПР, к.т.н., проф. Жила В.І. (голова журі), голова комітету у справах молоді та спорту, к. філос. н., доц. Моісеєва Наталія Іванівна, начальник навчально-виховного відділу Вітковський Юрій Петрович, головний редактор газети «СВІТОЧ ЗНАНЬ» Бабенко Аліна Олегівна, заступник голови студентського комітету з організаційної роботи. Мамєдова Карина.

 Учасники отримали змогу продемонструвати свої творчі здібності у двох конкурсах: «ВІЗИТКА – Давайте познайомимось» та «Я куратор і не тільки…». У першому конкурсі куратори продемонстрували себе, як особистість, відкрили свої приховані здібності та поділилися успіхами своїх студентів. Другий конкурс дав журі можливість оцінити співпрацю кураторів зі своїми вихованцями та проявити власні таланти.

  

  Усіх присутніх та самих конкурсантів привітали своїм неперевершеним співом вокалісти нашого університету: Непочатова Аліна, Бондаренко Богдан та Борщ Тетяна.

  

  Тож за рішенням журі переможцем конкурсу «Кращий куратор року 2016» став  Сорокін Максим Сергійович – представник ННІ ЕКТ, з чим ми його щиро вітаємо!

 Особливу увагу хотілося б приділити учасниці навчально-наукового інституту бізнесу та менеджменту, куратору 22-МНа групи і просто прекрасній жінці – Островерх Ользі Василівні, яка отримала перемогу у номінації « За популяризацію вивчення іноземної мови та інтернаціональну співпрацю». Ми від усього серця вітаємо Вас та бажаємо подальших успіхів на професійній ниві, взаєморозуміння та невпинного розвитку! 

 

Романова Руслана,

голова прес-центру студентського комітету ННІ БМ

Переглядів: 772 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: