Головна » 2017 » Травень » 18 » Урочисте святкування Дня Європи!
23:40
Урочисте святкування Дня Європи!

14 травня 2017 року у Парку культури та відпочинку імені Горького відбулося урочисте святкування Дня Європи. Для нашої країни це величезний крок до подальшого стрімкого розвитку. Тому на святкування  були запрошені студенти з усіх вищих навчальних закладів Харкова, адже саме молодь - наше майбутнє. Не був байдужим до цього свята й Харківський національний технічний університет сільського господарства імені П.Василенка, а саме навчально-науковий інститут Бізнесу і менеджменту. Студенти  із задоволенням  дивилися концерт, спілкувалися на тему Євроінтеграції та ділилися своїми враженнями. Для кожного з них Євроінтеграція – це десятки відкритих шляхів та сотні можливостей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також на святі були присутні: директор ННІ БМ - Заїка С. О.  та заступник директора Калініченко С. М., які підтримали студентів та прийшли разом з ними розділити цю подію.  

Найбільше враження на студентів справив концерт, на якому виступали ансамблі та гуртки з різних навчальних закладів Харкова.

День Європи відсвяткували дуже гарно та гучно. Такі свята підносять національний дух міста, країни, навчають нас патріотизму та дають віру у велике майбутнє.

Поваляєва Дар’я, 15 ЕП/ОАа

Переглядів: 471 | Додав: SK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: