Головна » 2015 » Листопад » 6 » Урочисте відкриття кафедрою обліку та аудиту виставки творчих робіт «Професія бухгалтер очима старшокласника»
21:55
Урочисте відкриття кафедрою обліку та аудиту виставки творчих робіт «Професія бухгалтер очима старшокласника»

Кафедра обліку і аудиту Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка тісно співпрацює з освітянськими закладами І-ІІІ ступенів Харківського району. Кафедрою були оголошені конкурси творчих робіт та написання есе на тему: «Професія бухгалтер очима старшокласника» серед учнів шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району та м. Харкова. Цей захід відбувся за підтримки відділу освіти і науки Харківської районної державної адміністрації.

Метою та головними завданнями конкурсу були популярізація професії бухгалтера, виявлення талановитої молоді та активізація профорієнтаційної роботи кафедри серед школярів.

У конкурсі творчих робіт прийняли участь 29 учнів з 24 шкіл та 7 творчих колективів. Авторами есе виступили 29 школярів із 25 шкіл.

02.11.2015р. відбулося урочисте відкриття виставки творчих робіт старшокласників загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, колегіумів Харківського району та м. Харкова  «Професія бухгалтер очима старшокласика».

На урочисте відкриття заходу був запрошений ректор університету, академік Тіщенко Леонід Миколайович, який привітав організаторів виставки, студентів, присутніх. Наголосив на тому, що кожен зі студентів мав добру нагоду вступити до одного з найкращих університетів м. Харкова. Університету, де існують власні нормативи, традиції, звичаї, де кожен має всі можливості проявити себе, пізнати науковий світ, слухати та бути почутим. Леонід Миколайович Тіщенко підкреслив, що жоден зі студентів не має права помилитися у виборі майбутньої професії та побажав кожному, щоб життя стало успішним та було сповнене радістю та натхненням. Також було зазначено, що в університеті навчаються найобдарованіші, найталановитіші, найпрогресивніші молоді люди. Вони успішні і швидко набирають силу мудрості. І саме надання освіти світового рівня і є одним з найважливіших завдань, про що і дбає висококваліфікований колектив університету, в тому числі і кафедри обліку і аудиту. Ректор сердечно привітав велику університетську родину з 85 – ти річчям закладу та побажав творчих звершень, які прославлять ВНЗ як в Україні, так і в усьому світі.

На святкове відкриття виставки завітала завідувач кафедри культурних універсалій к.ф.н., доцент Мазоренко Марина Олегівна, яка привітала педагогічний колектив  кафедри обліку і аудиту та побажала їм наснаги, розкриття творчого потенціалу майбутніх абітурієнтів та відзначила високий рівень організації виставки.

На виставку були запрошені викладачі ННІ БМ, студенти 3, 4 курсів спеціальності облік і аудит, всі бажаючі, які мали можливість познайомитися з творчими роботами старшокласників в затишній атмосфері на третьому поверсі головного корпусу.  

Виставка творчих робіт буде діяти з 2 по 4 листопада 2015 року. Оголошення та нагородження переможців відбудеться 6 листопада 2015 року.

Переглядів: 608 | Додав: SK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: