Головна » 2015 » Березень » 3 » УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ
08:57
УРОЧИСТЕ ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ МАГІСТРАМ

27 лютого 2015 р. в головному корпусі університету відбулось урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам ХНТУСГ 2015 року.

Це – одна з головних подій в житті кожної людини, з якої розпочинається нове життя на ниві трудової діяльності за обраним фахом. Одержанню диплому передує п’ять років студентства – найнезабутніших, найяскравіших, найкращих. Недарма кажуть, що студентські роки необхідно прожити так, аби вони запам’ятались на все життя, і щоб згодом ні про що не шкодувати.

Випуск магістрів ННІ бізнесу і менеджменту 2015 р. унікальний. Серед випускників – яскраві персоналії інституту та університету, які залишили по собі незабутній відбиток, зробили більш насиченим та яскравим життя студентів та співробітників свої навчальною, науковою, творчою та громадською діяльністю. Цей випуск неможливо забути, він вартий найкращих компліментів та побажань, а тому ми завжди будемо раді вітати в своїх стінах тих, без кого надалі важко представити нашу alma mater.

З теплими вітальними словами до випускників звернулися проректор НПР, к.т.н., проф. Жила В.І. та заст. директора ННІ БМ, доц. Піпіна Т.Є., які безпосередньо і вручали дипломи магістрам. Окрім того, випускники-активісти інституту були нагороджені грамотами університету за високі досягнення в навчанні та участь у громадському житті університету; кафедра культурних універсалій, в свою чергу, нагородила сертифікатами про завершення підготовки в творчій лабораторії кафедри за відповідними творчими фахами. В процесі урочистого вручення дипломів на випускників чекав сюрприз: відео-привітання від кафедри культурних універсальній для найяскравіших зірок університету з нагоди випуску.

Ми щиро вітаємо випускників зі святом і хотілося б звернутися до них! Нехай в Вашому житті все заплановане обов’язково реалізується, нехай Ваші мрії та побажання втіляться у життя, будьте мужніми та витривалими у нелегкому дорослому житті! Палкої любові Вам та сімейного щастя! Міцного здоров’я Вам та Вашим близьким! Насолоджуйтесь життям і не забувайте рідний університет, а ми ніколи не забудемо Вас! Любимо і завжди чекаємо на Вас!

Переглядів: 699 | Додав: Elenapavlyuk88 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: